Ege 'Kendinize gelin beyler!'

'Kendinize gelin beyler!'

22.04.2017 - 04:58 | Son Güncellenme:

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan sarı kırmızılarda ikinci yarıda üst üste gelen başarısızlıklar hem camia hem de sarı kırmızılı taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı. Son olarak Bandırmaspor karşısında alınan yenilgi sonrası Başkan Mehmet Sepil duruma el koydu

Kendinize gelin beyler

Bandırmaspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek son 6 maçta 5. mağlubiyetini alarak Süper Lig’e direkt çıkma şansını zora sokan Göztepe’de Başkanı Mehmet Sepil futbolculara tatlı sert uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

‘Gidişat kötü’

Teknik Direktör Yılmaz Vural ve oyuncularla tesislerde bir araya gelen Başkan Sepil, mutsuzluğunu dile getirdi. Alınan sonuçlar ve sergilenen kötü futboldan yakınan Başkan Sepil’in, “Gidişatımız kötü. Herkes kendine çeki düzen versin” dediği öğrenildi. Her şeye rağmen mevcut kadroya güveninin tam olduğunu da ifade eden Sepil, daha sonra şunları söyledi: “Ben geçmişi unuttum. Bundan sonra kalan 6 maçta sizlerden başarı bekliyorum. Kulübe ve İzmir’e olan borcunuzu ödeyin. Taraftarımızı da artık üzmeye hakkınız yok. Adana Demirspor maçında sizlerden alkışlanacak bir futbol ve galibiyet bekliyorum. Yönetim olarak her zaman arkanızda durduk, bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

‘Herkes bornova’ya’

Bandırmaspor deplasmanından 3-1 yenilgiyle dönüp 43 puanla 6. basamakta kalan Göztepe, 29. hafta mücadelesinde bugün Adana Demirspor’u konuk edecek. Sarı kırmızılılarda iyileşen orta saha oyuncusu Murat’ın forma giyebileceği, son idmanda sağ arka adalesinde sakatlanan stoper Gençer’in durumunun ise maç saatinde netleşeceği ifade edildi.

‘Çıkışa geçeceğiz’

Teknik Direktör Yılmaz Vural, kötü gidişe son vereceklerine inandığını belirterek, “Taraftarımızı yeterince üzdük. Play Off’u elimizden kaçırmamalıyız. Adana Demirspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.