Ege ‘Muhtarlar, temel taşımız’

‘Muhtarlar, temel taşımız’

21.10.2017 - 03:44 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Konak ve Karabağlar ilçelerinden muhtarları ağırladı. Delican, “Muhtarlar, demokrasinin ve halka hizmetin temel yapı taşıdır” dedi

‘Muhtarlar, temel taşımız’

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Konak ve Karabağlar ilçelerinden muhtarları ağırladı. AK Parti İzmir İl Teşkilatı Muhtarlar Masası Sorumlusu Fahrettin Yörek’in de hazır bulunduğu ziyarette, ülkedeki gelişmeleri ve İzmir gündemini muhtarlarla birlikte değerlendiren Delican, onların toplumsal kalkınma ve aydınlanmada, iktidarın ve devlet kurumlarının çalışmasında büyük bir misyon üstlendiklerini belirtti.

Haberin Devamı

İlk kez hayata geçti

Delican, “Bu tarihi muhtarlar günü ilan ederken, onların bu memleketin her noktasında demokrasinin ve halka hizmetin temel yapı taşları olduğunun farkındaydık. Biz muhtarlık müessesesinin ‘evlerimizden Milletin Evi Cumhurbaşkanlığı Külliye’sine’ uzanan önemli bir müessese olduğunu söyledik. Söylemekle kalmadık, çalışma koşullarını iyileştirerek, onlara pek çok güvence sağladık” diye konuştu. Delican; Muhtarlar Masası uygulamasını bir siyasi parti olarak ilk kez kendilerinin uyguladığını hatırlattı, şunları kaydetti: “İzmir’de partimiz bünyesinde aktif bir şekilde hayata geçirdiğimiz Muhtarlar Masası da aynı anlayışı hayata geçirmekte. Muhtarlarımızla birlikte çalışarak çok daha güçlü ve hızlı bir hizmet ağı kurulduğunu biliyoruz.” Daha sonra muhtarlar, yeni uygulama için Başkan Bülent Delican’a teşekkür etti.