Ege ‘Ne yapacağını biliyorsun’

‘Ne yapacağını biliyorsun’

17.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanı olarak atanan Aydın Şengül, il binasında düzenlenen törenle mazbatasını Bülent Delican’dan aldı.

‘Ne yapacağını biliyorsun’

AK Parti İzmir milletvekilleri Hüseyin Kocabıyık, Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları ile parti yöneticilerinin hazır bulunduğu törende konuşan Bülent Delican, görevini alnının akıyla Aydın Şengül’e devredeceğini söyledi, teşkilattan ve parti üyelerinden helallik istedi. 2014’te bir cuma günü görevi devraldığını belirten Bülent Delican, “Bu şanlı görevi de, siyasete beraber başladığım arkadaşım Sayın Aydın Şengül’e cuma günü devrediyorum. 16 yıldır birlikte siyaset yaptığım bu süreçte son 4 yılda büyük badireler atlattık. 4 büyük seçimi yönettik. İki tane il başkanlığı binası değiştirdik. Böyle güzel bir binayı yönetimimizle partimizin hizmetine sunmak nasip oldu” dedi.

Haberin Devamı

Dağ: Bugün milat

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, görev değişimini milat olarak gördüğünü belirtti, “İzmir için tarihi bir günü yaşıyoruz. Bugün 2019 seçimleri için önemli bir milat olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, görevi tebliğ ederken gözlerinin içine bakıp şunları söylediğini belirtti: “Çok şey söylememe gerek yok, sen ne yapacağını biliyorsun.” Bu makamın yüklediği ciddi sorumluluğun farkında olduğunun altını çizen Şengül, “Cumhurbaşkanım, gözlerime bakarak ‘Çok şey söylememe gerek yok, sen ne yapacağını biliyorsun’ dedi. O an ona baktım. 2002’de yaşadıklarımızı, onun yaşadıklarını gözümden geçirdim. Nereden nereye yılların verdiği yorgunluğu, dik duruşunu, mücadele azmini görmem, bizi daha da heyecanlandırdı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şengül, “Kötü şeyler yaparsam beni uyarın. İyi şeyler yaparsam bana yardımcı olun. Hepiniz birer Aydın Şengül, bir İl Başkanı olun” dedi.