Ege Sürekli, Karşıyaka’da gece mesaisi başlattı

Sürekli, Karşıyaka’da gece mesaisi başlattı

02.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Karşıyaka teşkilatı, iftarda başlattığı programları, vekiller ve il yöneticilerinin de katılımı ile sahura kadar sürdürüyor.

Sürekli, Karşıyaka’da gece mesaisi başlattı

Ramazan ayı mesaisi en yoğun teşkilatlardan olan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Ramazan’da tempo yükseltti. Karşıyaka İlçe Teşkilatı sokak iftarları, protokol iftarları ve gönül sofralarının yanında yine bir ilke imza atarak teşkilat içi geniş kapsamlı sahur programlarını da hayata geçirdi. Genel Merkez, milletvekilleri ve il yöneticilerinin de katıldığı programlar, iftarda başlayıp sahura kadar devam ediyor.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin Karşıyaka’da zaman kavramı olmadan çalıştığını belirterek, programların Ramazan boyunca devam edeceğini söyledi. Sürekli, “Ramazanda iftar ve sahur programlarımız, ev ziyaretlerimiz devam edecek. Karşıyaka’da çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız. Tek amacımız Karşıyakalıların AK Partiyi en iyi şekilde tanımalarını sağlamak” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım, iftar maratonunda

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 16- 17 Ağustos’ta İzmir’de şehit aileleri ve dini liderlerle oruç açacak. İzmir Valisi Cahit Kıraç’ın şehit aileleri onuruna 16 Ağustos Perşembe günü vereceği iftar yemeğine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katılacak. Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda verilecek yemeğe bin kişinin katılımı bekleniyor.
Bakan Yıldırım, 17 Ağustos Cuma günü partisinin 11. kuruluş yıldönümü nedeniyle İzmir İl Başkanlığı’nın Arena’da vereceği iftar yemeğine katılacak. Yemekte parti yöneticilerinin yanısıra Ermeni, Musevi, Süryani ve Katolik cemaati temsilcileri de yer alacak.
Elif DEMİRCİ İzmir DHA

Haberin Devamı

Bayındır’da istifa şoku

İzmir’in tek AK Parti’li başkanının görev yaptığı Bayındır Belediyesi’nde, Başkan Yardımcısı Zekeriya Çabuk, kendisi izindeyken Fen İşleri Müdürü’nün değiştirilmesi üzerine görevinden ve memurluktan istifa ettiğini açıkladı. Çabuk, “Tek eksenli yönetim olmaz. Biz devlet terbiyesini bu şekilde gördük” diye konuştu. Çabuk, “17 yıllık memurum. 3 yıldır belediyenin kurumsal yapısının bozulmaması, daha da ileri götürülmesi amacıyla gayret ettiğime inanıyorum. Ben yasalara bağlı kalarak ne çalışanların ne de hizmet alanların zarar görmemesi amacıyla çalıştım. Fakat tek eksenli yönetim yaklaşımı bu süreci imkansız hale getirdi” dedi.

AK Parti’de Kahrıman Güzelbahçe’ye atandı

İstifa nedeniyle boşalan AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevine Kadri Kahrıman atandı. Daha önce de AK Parti Güzelbahçe İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Kadri Kahrıman’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak atandığını açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevine Kadri Kahrıman atanmıştır. Teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyor, göreve atanan arkadaşımıza başarılar diliyorum.” dedi.
İZMİR Milliyet

Yazarlar