Ege ‘Üzülmedim artık hedef yerel seçim’

‘Üzülmedim artık hedef yerel seçim’

23.05.2018 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİR’de liste dışı kalan AK Parti Milletvekili Necip Kalkan, tecrübeli bir siyasetçi olduğunu ve listeye yazılmadığı için çok üzülmediğini söyledi. 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimleri hatırlatan Necip Kalkan, “Belediye başkanlığı seçimleri var. Hepsine hazırlıklıyız” diye konuştu.

‘Üzülmedim artık hedef yerel seçim’

2015 genel seçimlerinde, AK Parti çatısı altında TBMM’de siyaset yapma imkânı yakalayan Kalkan, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi hazırlanan milletvekili listesine giremedi. Kalkan, liste dışı kaldığı için çok üzülmediğini söyledi.

Haberin Devamı

‘İlk işimiz 24 Haziran’

Necip Kalkan, işine devam ettiğini belirtti, “Milletvekili veya belediye başkan adayı gösterdikleri zaman iyi de göstermedikleri zaman kötü mü? Bu olay, Türkiye’de ilk kez bizim başımıza gelmiyor. Uzun süre siyaset yapan herkesin karşılaştığı bir olay. O nedenle eğer siyasi bir kariyerin varsa işine devam edeceksin. Ben işime devam ediyorum” diye konuştu. Kalkan, ilk işlerinin 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti’yi birinci yapmak olduğunu kaydetti.