Ege Vicdansız sürücü bir can daha aldı

Vicdansız sürücü bir can daha aldı

11.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bornova Çamdibi’nde 5 yıl önce Manisa’dan taşındığı İzmir’deki bir restoranda çalışmaya başlayan Rıfat Şakirler (27), iş çıkışı saat 01.40’ta 35 AE 3881 plakalı motosikletiyle evine dönerken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araçla çarpıştı.

Vicdansız sürücü bir can daha aldı

Ağır yaralanan Şakirler hastaneye kaldırılırken öldü. Şakirler’den geriye ölmeden üç gün önce facebook’a yazdığı, “Bazen hiç başlamaması, bir gün bitmesinden iyidir. Çünkü beraberlik yaşanırken terkediliş gerçekleşir” yazısı kaldı.

Haberin Devamı

Arkadaşının hayatını kimliğiyle kararttı!

Çocukluk arkadaşının kimliğiyle iki yılda bir çok suç işleyen zanlı, geride cezalar ve hacizler bıraktı...

Askerlikten kaçmak için çare ararken çocukluk arkadaşı Serkan S.’nin kimlik bilgilerini alarak, üzerinde kendi fotoğrafının yer aldığı sahte bir kimlik düzenlettiren ve yaklaşık 2 yıl bir çok suç işleyen Özgür İ.’nin “foyası” parmak iziyle ortaya çıktı.

Dört yıl hapsi isteniyor
Gerçek Serkan S. ise olanlardan habersiz, evine gelen trafik cezaları ve haciz işlemleri nedeniyle şoka uğradı, Özgür İ.’den şikayetçi oldu. Özgür İ., kimi zaman evlerinde misafir olarak ağırladığı çocukluk arkadaşı olan Serkan S’nin kimlik bilgilerini alarak 2008 yılında Kadifekale’de 400 lira karşılığında sahte bir nüfus cüzdanı düzenlettirdiğini itiraf etti. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Özgür İ. hakkında, “resmi belgede sahtecilik yapmak”tan 2 ile 5 yıl, “iftira” suçundan da 1 ile 4 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zanlı önümüzdeki günlerde yargılanacak.

Haberin Devamı

Bostanlı’da, evde kumara 11 gözaltı
Karşıyaka İlçesi Bostanlı Semti’nde kumar oynatıldığı ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri 10 gün süren takibin ardından önceki gece eve baskın düzenledi. Polis, kumar oynattığı öne sürülen N. S. (57), T.Ç. (22) ve U.S. ile kumar oynayan 8 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 11 kişi ifadeleri alınmak üzere Bostanlı Polis Merkezi’ne götürüldü. Evde yapılan aramada 1 adet pos cihazı, tilt oyununun yüklendiği 5 bilgisayar, bin 500 adet marka, viski ve çok sayıda iskambil kağıdı ele geçirildi. N.S., T.Ç. ve U.S. hakkında kumar oynatmaktan, kumar oynayan 8 kişi hakkında ise Kabahatlar Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı.

Sokak sokak kızını arıyor
Karısıyla 3 yıl önce anlaşmalı boşanan ve kızının velayetini alan Tokatlı Hüseyin Kaplan, kızının “görüşme bahanesi” ile annesi tarafından kaçırıldığını ileri sürdü. Baba Kaplan, velayeti kendisinde olmasına rağmen karısı tarafından kaçırıldığını söylediği 5 yaşındaki kızını bulmak için yollara düştü, bir yıl önce ev tutarak İzmir’e yerleşti, sokak sokak dolaşmaya başladı. Pazarlamacılık yapan Kaplan, çocuğundan vazgeçmeyeceğini ve bulmak için gerekirse Türkiye’nin her köşesine gideceğini belirtti. Eski karısına mahkeme kararlarına uyması çağrısında bulunan Kaplan, okula başlaması gereken çocuğunun “kaçak yaşaması” nedeniyle de eğitiminden geri kalacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Sevdiğinden ayrılmaya dayanamadı

Çiğli İlçesi Harmandalı’da 3 gündür 45 yaşındaki Galip Zeyrek Gündüz’den haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Eve giren polis, yalnız yaşayan ve işsiz Gündüz’ü, kanlar içinde yatarken buldu. İki kez evlenip ayrılan, 1 oğlu, 2 kızı olan Gündüz’ün, 3 gün önce bıçakla sağ bileğini keserek intihar ettiği belirlendi. 5 aydır ev kirasını da ödeyemeyen Gündüz’ün, Beyhan adlı sevgilisinden ayrıldığı için intihar ettiğinin sanıldığını belirten polis, “Seni üzen bu kalbi yerinden söker atarım, benim başımın tacısın. Beyhan sen benim canımsın” yazılı not buldu.

Haberin Devamı

Trenin sürüklediği yaya ağır yaralı
Manisa Salihli’de Kurudere Hemzemin Geçidi’nde sabah yaya olarak Salihli Devlet Hastanesi yönüne giden İlyaz Ergin (34), İzmir-Uşak seferini yapan trenin altında kaldı. Metrelerce sürüklenen Ergin’e ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Salihli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan İlyaz Ergin’in vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi darbeler aldığı, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Denize düşen adam öldü
Güzelbahçe İlçesi’nde saat 02.00 sıralarında Birinci Liman’daki balık halinde, teknelerde yatıp kalkan 51 yaşındaki Nuri Kaplan, dengesini kaybedip denize düştü. Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kaplan, yaşamını yitirdi. Olayla iligili soruşturma başlatıldı.

POLİSTE 24 SAAT

Tavuk hırsızlığına gözaltı Bornova İlçesi Çamdibi’nde Hasan Duran’ın evinin bahçesindeki kümesten 20 tavuk ve 3 horoz çaldığı iddia edilen R.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Ehliyet yalanı
Karabağlar’da polise başvuran TIR şoförü İ.Y., ehliyetini kaybettiğini ve yenisini çıkartmak istediğini belirtti. Polis, İ.Y.’nin 2009’da Romanya’da maddi hasarlı kazaya karıştığını ve ehliyetinin bu ülkede polis tarafından alındığını tespit etti, yalan beyandan işlem yapıldı.

Çaldığı votkayla yakalandı
Buca Şirinyer’de polise başvuran Oktay Yalçın, alışveriş merkezinden bir şişe votka çalındığını belirtip şikayetçi oldu. Polis, zanlı V.K.’yi kısa sürede votkayla yakaladı.

Tüy dökücü hırsızlığı
Karabağlar’da Aşık Veysel Mahallesi’nde alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi, raftan bir adet tüy dökücü alıp, parasını ödemeden dışarı çıkan E.E.’yi yakalayıp polise verdi.

İçki ve sigaraları götürdüler
Yeşilyurt’ta sabah işyerini açmaya gelen Haluk Gülümser, kapı kilidinin kırık olduğunu görünce polise bildirdi. İncelemede 90 karton sigara, 50 şişe viski, 30 şişe rakı, 40 şişe votka ve 200 liranın çalındığı anlaşıldı.