Eğitim Demirören Medya Lisesi’nde zil çaldı, ikinci yıl başladı

Demirören Medya Lisesi’nde zil çaldı, ikinci yıl başladı

12.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2023-2024 eğitim öğretim yılı dün başladı.

Demirören Medya Lisesi’nde zil çaldı, ikinci yıl başladı

Yeni dönemin ilk ders zilini Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören, öğrenci ve öğretmenlerle çaldı. Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu açılışta yaptığı konuşmada “Kitabımız ‘Oku’ diye başlar, İstiklal Marşımız ‘Korkma’ diye başlar. Çocuklarınız burada okuyarak ve asla korkmadan, hür fikirlerini, hür vicdanlarını paylaşarak yetişecekler. İsteriz ki, hepinizle beraber Demirören Medya ailesi büyüsün ama amacımız sizlerin dünyanın en önemli 200 üniversitesinden kabul almanızdır” dedi.  

Haberin Devamı

Okul Müdürü Atila Ertoğan ise hedeflerinin dünya vatandaşı yetiştirmek olduğunu söyledi. Törende konuşan okulun ilk öğrencilerinden Melis Yaman da “Akademik başarımızın yanı sıra kültürel ve sosyal aktivitelerimizle de öne çıkan bir okuluz. Okul kulüplerimiz, üniversite gezilerimiz, tiyatrolar, konserler ve daha nicesi geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da bizleri bekliyor” dedi.