Eğitim Doğuş Üniversitesi öğrencilerinden lösemili çocuklara büyük destek

Doğuş Üniversitesi öğrencilerinden lösemili çocuklara büyük destek

25.11.2013 - 15:55 | Son Güncellenme:

Doğuş Üniversitesi öğrencileri proje kapsamında 50 adet lösemi hastası çocuğu sinemaya 3D çocuk filmi izlemeye götürdüler.

Doğuş Üniversitesi öğrencilerinden lösemili çocuklara büyük destek

Doğuş Üniversitesi öğrencileri eğitim sürelerini sosyal sorumluluk projeleriyle birleştirerek içinde bulunduğumuz toplumun sorumluluklarını da yerine getirmek üzere çalışmalar yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden 3 öğrenci Bölüm Başkanları Dr. Nurperi İçli önderliğinde, Lösev için yeni bir projeye hazırladılar.

Haberin Devamı

Öğrenciler proje kapsamında 50 adet lösemi hastası çocuğu sinemaya 3D çocuk filmi izlemeye götürdüler. Çocukların tüm ulaşımı, film gösterimi ve seans sırasında yapılan ikramlar bu öğrencilerin topladığı bağışlarla karşılandı. Öğrencilerden Duygu Başar Kaldırım Lösev ile sinema, Betül Şengüler basın ve ulaşım, Ecem Salihoğlu ise bağış toplama organizasyonunu üstlenirken, hasta çocuklara verdikleri bu anlamlı destek üniversite yönetiminden de takdir toplamalarına sebep oldu. Lösev yetkilileri ise çocukların bir çoğunun ilk defa 3D çocuk filmi izlediklerini ve bu sebeple çok anlamlı bir proje olduğunu belirterek öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.