Ekonomi Golden Global Bank Visa ile iş birliği yaptı

Golden Global Bank Visa ile iş birliği yaptı

08.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Golden Global Yatırım Bankası ve Visa, işletmeler arası (B2B) uluslararası ödemeleri kolaylaştırmak için iş birliğine imza attı.

Golden Global Bank Visa ile iş birliği yaptı

EKONOMİ SERVİSİ - Konuyla ilgili açıklamada, “Bu iş birliği sayesinde Golden Global Bank ticari müşterileri, Visa B2B Connect çözümünü kullanarak uluslararası para transfer ve tahsilatlarını daha hızlı, daha güvenli ve daha uygun maliyetle gerçekleştirebilecek” denildi. Golden Global Yatırım Bankası Genel Müdürü Ahmet Sefa Şen, müşterilerinin uluslararası para transfer ve tahsilatında karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olduklarını belirterek şunları kaydetti: 

Haberin Devamı

“Visa B2B Connect ile işlemleri hızlanacak ve kesinleşecek. Arzu ettiklerinde paralarının nerede olduğunu anlık olarak sorgulayabilecekler. Ayrıca özellikle maliyet odaklı çalışan mikro ithalat yapan müşterilerimiz yüksek maliyetli geleneksel yöntemlere kıyasla daha uygun maliyetle uluslararası para transferlerini gerçekleştirebilecekler. Gizli ücretler ve beklenmedik döviz kuru değişiklikleri konusunda endişelenmelerine artık gerek yok.”