Ekonomi 19 Eylül Milli Piyango sonuçları Millipiyangoonline.com'da | Milli Piyango bilet sorgulama

19 Eylül Milli Piyango sonuçları Millipiyangoonline.com'da | Milli Piyango bilet sorgulama

19.09.2020 - 17:36 | Son Güncellenme:

Milli Piyango çekilişinde rekor ikramiye 3 milyon TL. Her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleşmeye devam eden geleneksel oyun Milli Piyango'da bugün çekiliş günüydü. 19 Eylül Milli Piyango çekilişi 15.30'da başladı ve17.30'da amorti ve büyük ikramiye için numaralar çekildi. 19 Eylül Milli Piyango'da büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin numarası "165755".

19 Eylül Milli Piyango sonuçları Millipiyangoonline.comda | Milli Piyango bilet sorgulama

Sisal Şans ile yeni dönemde çok daha fazla kazandıran Milli Piyango'da çekiliş günü. Özel çekilişler ve her ayın 9, 19 ve 29'unda Milli Piyango çekilişi gerçekleşiyor. Son çekilişi 9 Eylül'de yapılmıştı. 3 Milyon TL için çekiliş bugün gerçekleşti. Milli Piyango Online canlı çekilişi 15.30'da başladı. Amorti ve büyük ikramiye çekilişi ise 17.30'da yapıldı.

Haberin Devamı

19 EYLÜL MİLLİ PİYANGO 3 MİLYON TL'Yİ KAZANAN BİLET

165755

19 EYLÜL MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI

2 - 6

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI

Oyunseverler, Milli Piyango biletlerini ister gezici bayiden, ister bayiden isterlerse de millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından alabilirler.

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor!

Haberin Devamı

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallaradresinden ulaşmak mümkün.