Ekonomi Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi

Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi

01.03.2024 - 09:37 | Son Güncellenme:

TARIM ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bağcı, kentteki yumurta, et entegre ve lokum üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi

Afyonkarahisar'a bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Bağcı, kentte bulunan yumurta, et entegre ve lokum ile şekerleme üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Et entegre tesisinde Afyon sucuğunun karkas etten sucuk olana kadarki tüm aşamalarını inceleyen Bakan Yardımcısı Bağcı, daha sonra açılışı henüz yapılmayan Sucuk Müzesi'ni gezdi. Daha sonrasında bir işletmede Afyon lokumunun üretimini ziyaret eden Bağcı, eldiveni takip hem pişmaniye hem de lokum imalatı yaptı.

Haberin Devamı

'TESİSLERİMİZDE BİR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK'

Yaptığı ziyaretler değerlendirme yapan Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, "Sektörlerimizi ziyaret ettik. Yumurta sektörünü, et sektörünü ve şimdi en son şekerleme lokum sektörünü ziyaret ettik. Tesislerimizde bir fikir alışverişinde bulunduk. Buraya daha fazla nasıl yatırım çekebiliriz, bakanlık olarak nasıl destek verebiliriz diye. Sağ olsun başkanımız da bizle birlikte oldu bugün. İnşallah önümüzdeki dönem için bakanlık olarak Afyon'umuzu kalkındırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı'ya ziyaretlerinde Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, bakanlığa bağlı genel müdürlük ve il müdürleri ile personelleri eşlik etti.