Ekonomi Turkcell, sömestir kampanyası yapıyor

Turkcell, sömestir kampanyası yapıyor

20.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell mağazalarında ve Turkcell Pasaj’da, sömestirde karne hediyesi almak isteyenlere seçenekler sunulduğu açıklandı.

Turkcell, sömestir kampanyası yapıyor

Bilgisayarlar, bilgisayar aksesuarları ve hobi ürünlerini de içeren kampanya ile ilgili açıklamada şu bilgiler verildi: “26 Ocak’a kadar sürecek kampanyada kullanıcılara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. 1 aylık sınırsız Kumbaravan kodundan, Sömestir Heyecanı kampanyasındaki ürünlerden 1.000 TL ve üzeri peşin sipariş veren müşteriler yararlanabiliyor. Tiyatro oyunlarını istenilen zamanda ve yerde sınırsız izleme imkanı sağlayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabancı, yetişkin ve çocuk oyunları yer alıyor. 10-23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da müşterilere, akıllı telefon, tablet, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe sömestir öncesi özel teklifler devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasından da erişilebiliyor.”

Haberin Devamı

Turkcell abonelerinin Pasaj’da yaptıkları alışverişleri faturalarına yansıtıp 36 aya varan taksitle ödeyebildiği belirtilen açıklamada, “Bir diğer kampanya kapsamında, 31 Ocak’a kadar anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan taksitli alışverişlerde artı 2 taksit imkanı da sunuluyor” denildi.