Ekonomi VakıfBank ekosistemi Vinov ‘okullu’ oldu

VakıfBank ekosistemi Vinov ‘okullu’ oldu

18.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

VakıfBank ödeme ve tahsilat ekosistemi Vinov’u, Vinov Kampüs ile büyüttüğünü duyurdu. Yapılan açıklamaya göre VakıfBank, devreye aldığı yeni platformu Vinov Kampüs ile müşterilerinin eğitim harcamalarını kolaylaştırmak için limit ve uzun vade ihtiyacını tespit ediyor. Vinov Kampüs’e başvuran veliler, anlaşmalı okullara özel, Vinov limit imkanından şubeye gitmeden yararlanabiliyor.

VakıfBank ekosistemi Vinov ‘okullu’ oldu

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Şimşek, “VakıfBank’ın inovatif ekosistemi Vinov öngörülebilir, güvenli ve ihtiyaca yönelik dinamik bir tahsilat yapısı oluştururken şimdi de Vinov Kampüs sayesinde eğitim harcamalarına yönelik pek çok kolaylık vaat ediyoruz. Bir kamu bankası olma sorumluluğumuzla 69 yıldır müşterilerimizin yanında olan bankamız, yeni eğitim-öğretim yılında da bu yeni ekosistemle velilerimize ve eğitim kurumlarımıza özel çözümler üretiyor” dedi.

Haberin Devamı

Eğitim sektöründe anlaşma yapılan özel okullarda, okul ödemelerinden öğrencilerin çeşitli eğitim masraflarına kadar pek çok alanda, müşterilerine Vinov limiti tahsis ederek önemli bir ihtiyaca cevap verdiklerinin altını çizen Şimşek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tümüyle dijital ortamda, evrak ve diğer prosedürlere gerek kalmadan hem velilere hem özel okullara hızlı, güvenilir ve teknolojik bir süreç sunarak Vinov Kampüs’ü büyütmeye devam edeceğiz.”