Gayrimenkul Haberleri Bölge Raporu: Şile'de Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Bölge Raporu: Şile'de Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Son Güncellenme:

.

Bölge Raporu: Şilede Güncel Gayrimenkul Fiyatları

İstanbul’da yaşayanlar için hafta sonu turlarının uğrak yeri haline gelen Şile ilçesi, uzun Karadeniz sahili ve harika doğal güzellikleriyle turizm semtini andırıyor. Birikimlerini gayrimenkule yönlendirmek isteyenler için Şile’de cazip konut ve arsa imkanları bulunuyor. Son zamanlarda Şile için planlanan yatırımlar bölgeyi daha da çekici hale getiriyor. Karadeniz otoyolu ve üçüncü köprü bağlantı yolu gibi ulaşım imkanlarının da genişletilmesi Şile’deki arsa ve konut yatırımlarını kazançlı yapıyor. Şile hakkındaki bölge raporu yazımız ise güncel gayrimenkul bilgilerini içeriyor.

Haberin Devamı

Şile’de kiralık villa ve daire fiyatları

Bölge Raporu: Şilede Güncel Gayrimenkul Fiyatları

İstanbul ve çevre illerden gelenler için önemli bir tatil beldesi olan Şile’de, lüks villa kiralama imkanı sunuluyor. Yaz dönemi veya daha uzun süre için kiralanabilen villalar, Karadeniz kıyısına yakın mahallesi olan Meşrutiyet'te ve çevre mahallelerde yer alıyor.

Şile 2+1 lüks villa

kira bedeli ise; 1700 ila 2000 lira arasında değişiklik gösteriyor. Daha geniş aileler için 5+1 ve 3+1 villa seçenekleri de bulunuyor. Senelik kiralama şartıyla fiyat avantajları sunuluyor. 5+1 veya 3+1 villa seçenekleri 2250 lira ile 3000 lira arasında kiralanabiliyor.

Şile’de kiralık daire seçenekleri

Bölge Raporu: Şilede Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Şile’de, lüks yaşam alanları olarak projelendirilen site içerisinde havuzlu daireler yer alıyor. 2+1 veya 3+1 sınıfındaki dairelerin yanı sıra; tek başına yaşayan bekarlar veya öğrenciler için de 1+1 ve 1+0 seçenekler bulunuyor. Havuzlu site içerisinde bulunan eşyalı 2+1 daire fiyatları; 1400 liraya kiralanıyor. 3+1 eşyalı daire seçenekleri ise; 1500 liradan kiraya veriliyor. Öğrencilerin rahat ve konfor içerisinde yaşamalarını sağlayacak her türlü eşyanın bulunduğu 1+1 dairelerin kira bedelleri ise, 1500 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

Şile’de konut satın almak

Bölge Raporu: Şilede Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Şile’de yakın zamanda planlanmış ve yapımları devam eden devasa projeler yükseliyor. Bu projelerle Şile’nin hem sağlık hem de kültür turizm merkezi olması planlanıyor. Bunlarla beraber ulaşımla ilgili tamamlanan ve yapımı devam eden projelerin de bulunması, Şile’nin gayrimenkul değerini artırıyor. Banka kredisi kullanılarak satılık konut imkanlarından faydalanabileceğiniz Şile’de lüks sınıf villalar ve konutlar satışa sunuluyor.

Şile’de satılık konut fiyatları

3+1 daire için 300 bin liradan başlıyor. 3+1 lüks villalar ise, 800 bin liraya satışa sunuluyor. Dubleks, tripleks ve müstakil konut tiplerinin de yer aldığı Şile’de, komple satılık daireler de bulunuyor. Şile merkezde bulunan ve lüks yaşam alanlarını ifade eden sitelerdeki satılık konutlar için 240 ay konut kredisi imkanları sunuluyor. Denize sıfır 3+1, 4+1 veya 5+1 villa ve konut seçenekleri harika bir manzarada ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Şile bölge raporu hakkındaki bilgileri incelemek ve Şile'deki konut fırsatlarını değerlendirmek için

Haberin Devamı
Milliyet Emlak

adresine göz atabilirsiniz.