Dekorasyon Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Son Güncellenme:

.

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Küçük kavanozları andıran cam mumluklar, romantik akşam yemeklerinin ve özel gecelerin şüphesiz vazgeçilmezi. Ancak mum yakmak ve ortama süs katmak amacıyla tercih ettiğimiz bu dekoratif aksesuarların başka marifetleri de yok değil. Peki nasıl? Gelin hep birlikte öğrenelim. Sıradan bir mumluk olduğunu bildiğiniz o küçük eşyaların, evinizin her köşesine dokunabildiğini okuyunca gözlerinize inanamayacaksınız! Sizler için derlediğimiz pratik önerileri inceleyerek, cam mumluk dekorasyon şıklığını yuvanıza yansıtabilirsiniz.

Haberin Devamı

Takılarınızı düzenleyin

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Durmadan küpe, yüzük, broş gibi minik takılarınızın kaybolmasından mı yakınıyorsunuz? O zaman bu önerimize iyi kulak verin! Açıkçası tek yapacağınız işlem mumluğunuzu odanıza taşımak. İşte tam da bu kadar! İçerisine kendi zevkinize göre kategorize ettiğiniz tüm küçük takılarınızı koyabilirsiniz. Böylelikle hem odanız muntazam görünecek hem de aksesuarlarınız elinizin altında olacak. İsterseniz mum setinizin tamamını kullanın. Çünkü bu sayede küpe, yüzük ve broş olarak ayırdığınız takılarınızı ayrı mumluklar içerisinde saklayabileceksiniz.

Fırça kutusu haline dönüştürün

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Mumluklarınızın bir gün fırça kutusu olacağı hiç aklınıza gelir miydi? Evet gerçekten şaşırtıcı ama imkansız değil. Kullanmadığınız ve rafa kaldırdığınız mumluğunuzun içerisine tarak, maşa ve makyaj fırçası gibi kişisel bakım malzemelerinizi koyabilirsiniz. Böylelikle makyaj aynanızın ön kısmı da düzene girecek. Olmaz demeyin, kısacası deneyin ve görün!

Haberin Devamı

Terraryumunuzu oluşturun

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Cam mumluk dekorasyon fikirlerimiz arasında botanik tutkunlarını da unutmadık! Terraryum hazırlamak için zaten cam bir kavanoza ihtiyacınız var. Hazır elinizde boş mumluğunuz varken içerisinde kendi zevkinize uygun minyatür bahçenizi yaratmak istemez misiniz? Kabınızı bulduğunuza göre birkaç çakıl taşı, toprak, bitki ve ampul ile malzemelerle hemen işlemlere başlayın. Küçük bir mumluk evinize müthiş bir doğa esintisi getirecek!

Kibrit kutusu olarak kullanın

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Ev ortamında ateşe ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda her zaman çakmağınız olmayabilir. Ama yerini bildiğiniz o küçük kibrit kutusu her zaman aynı köşesinde saklıdır. O halde çakmak arama derdine son verecek bu kendin yap projesi ile hayatınızı kolaylaştırmaya ne dersiniz? Mumluğunuza kibritlerinizi koyun ve altına aydınlatma grevini yapıştırın. İşte hazır! Şimdi kendi ellerinizle hazırladığınız kibrit düzenleyicinizi sıkıca kapatarak göz önünde olacak bir noktaya kaldırabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda koşarak bir tane alın ve kullanın. Ne kadar kullanışlı değil mi?

Ofis malzemelerinizi koyun

Cam Mumluklar İle Yaratıcı Çözümler Mümkün

Çalışma masanızı düzenleyecek bir şeye ihtiyacınız varsa çok düşünmenize gerek yok. Artık kullanmaktan sıkıldığınız ve hatta atmaya karar verdiğiniz o eski mumluğunuz işinizi görecek! Kalem, silgi, makas ve gibi tüm küçük ebatlı araç gereçlerinizi içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Dilerseniz kullanmadan önce üzerini renkli cam boyaları ile biraz süsleyerek daha farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu sayede gözünüz yeni bir dekorasyon eşyası yarattığınıza daha kolay alışacak!