Ege En güzel hediye yüreğinizde

En güzel hediye yüreğinizde

12.05.2017 - 03:50 | Son Güncellenme:

Annelerimiz için en güzel armağan, yüreğimizde saklı olanı sunabilmek. Sevgiyle sarılabilmek ona, minnetimizi hissettirebilmek. Bu duygulu günde onunla yapabileceğimiz pek çok şey de var tabii... İşte birkaç öneri...

En güzel hediye yüreğinizde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Play Off yarı finalinde Çorum Belediyespor’u eleyerek 2. Lig’e çıkmak için pazar günü Antalya’da Kocaelispor ile final maçı oynamaya hak kazanan Altay’da nefesler tutuldu. Eski Başkan Ahmet Taşpınar, Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, bütün partilerin İzmir milletvekillerini desteğe çağırdı. Yıldırım ve Kılıçdaroğlu’nun İzmir milletvekili olduğunu hatırlatan Taşpınar, “Futbola siyasetin karışmasına karşıyım ancak rakiplere sağlanan imkanlar göz önüne alındığında, İzmir’in sahipsiz kalmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Kenetlenme zamanı’

Siyah beyazlı taraftarların pazar günü en az 150 otobüsle Antalya’ya çıkarma yapması gerektiğini belirten Taşpınar, Çorum BLD. maçında İzmir’in istediği zaman nasıl kenetlendiğini, neler başardığını gördük. Bugün Altay’a destek verildiyse, yarın Karşıyaka’ya, Göztepe’ye, Altınordu’ya, Bucaspor’a, İzmirspor’a, Menemen’e verilir” dedi. Eski Altay Başkanı Cihangir Marmara, 10 İzmir milletvekiline destek çağrısı yaptı. Marmara, “Kocaelili bir kadın milletvekili, bu maç için Ulaştırma Bakanlığı’ndan uçak kaldırılmasını istedi. Biz de siyasilerimizden Altay’a sahip çıkmalarını bekliyoruz. İki kardeş kulübün centilmence bir mücadele sergilemesini temenni ediyorum” dedi.

Kocaoğlu’ndan otobüs desteği

Haberin Devamı

Finale gitmek isteyen siyah beyazlı taraftarlar için 33 otobüs kaldıracaklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisinin de o gün tribünde olacağını söyledi. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Sevenoğlu ile bir araya gelen Kocaoğlu, siyah beyazlılara otobüs müjdesi verirken, İzmir’in siyaset ve iş dünyasındaki temsilcilerine de, “Antalya’da tek vücut olalım” çağrısı yaptı. Milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ile oda ve dernek başkanlarına seslenen Aziz Kocaoğlu, “Pazar günü Antalya’da kentimiz için bir araya gelelim” dedi.

Karşıyaka yine tribünde

Çorum BLD. ile oynanan Play Off yarı final maçında Altay’a büyük destek veren, en kritik dakikalarda yaptıkları tezahüratla seyirciyi ateşleyen Karşıyakalı taraftarların, Kocaelispor ile Antalya’da oynanacak final karşılaşmasında da tribünde olacakları öğrenildi. Bu arada Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, ilçe belediye başkanlarının da maça giderek siyah beyazlı ekibe destek vereceği bildirildi.

En güzel hediye yüreğinizde
Bu çantaları anneniz keyifle kullanabilir

Anneler Günü’nün belki de en önemli konularından biri hediye konusu... Kadınların en önemli aksesuvarı olan çanta, tabii ki tüm hediyelerin önüne geçiyor. Sedef Demirkök ve kızı Nazlı’nın yarattığı Duendee markası çantalar, tüm kadınların gözdesi oldu. İzmir’de üretilen, kadınların el emeği kağıt iplerin tığla örülerek, deriyle buluşturulduğu çantalar, ister aksesuvar ister günlük kullanımda fark yaratıyor. Bir anneye alınabilecek en özel hediyelerden Duende çantalarla annenizi sevindirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Minik şefler pide yapacak

Kırçiçeği, Anneler Günü’nde hem anneleri hem çocukları ağırlayacak. Özel günde, minikler anneleri için mutfağa geçecek, birbirinden güzel tahinli pideler yapacak. Lezzet yolculuğuna 1985’te İzmir’den başlayan Kırçiçeği, Türkiye genelindeki 21 şubesiyle geleneksel anneler günü buluşmasına ev sahipliği yapacak. 14 Mayıs’taki Anneler Günü etkinliğinde anneler ve çocuklar, Kırçiçeği’nde unutulmayacak anıları birlikte yaşayacak. Anneler Günü için mutfaktan çıkan Kırçiçeği şefleri, çocuklara hamur açıp tahinli pide yapmayı öğretecek. Anneler ise, çocuklarının minik elleriyle yaptığı çöreği yemenin mutluluğunu yaşayacak.