Gündem Eşini ve iki üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı: Vahşet

Eşini ve iki üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı: Vahşet

08.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Hayati B. (47), eşi Güzel B. (44) ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç (10) ve Arda Edirne’yi (12) sert cisimlerle vurarak yaraladıktan sonra boğarak öldürdü.

Eşini ve iki üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı: Vahşet

Hayati B. eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.’yi de (14) yanına alarak kaçtı. Olay, üç katlı müstakil evde meydana geldi. 4 ay önce ‘fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmak’ suçundan tutuklanan Hayati B. ile eşi Güzel B. bir hafta önce cezaevinden tahliye edildi.

Haberin Devamı

‘Fuhuşa zorluyordu’

Çift arasında dün evde tartışma çıktı. Hayati B. eline aldığı sert bir cisimle eşi Güzel B. ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç ve Arda Edirne’ye vurmaya başladı. Güzel B. ve oğulları aldıkları darbelerle yere yığıldı. Hayati B. ardından eşini ve iki oğlunu boğarak öldürdü. Vahşet, komşuların ailenin evinin camlarının kırık olmasından şüphelenip, içeri bakmalarıyla ortaya çıktı. Evde üç ceset gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, katilin üvey kızını da yanına alarak otomobille İstanbul’a kaçtığını belirledi.

Öldürülen Güzel B.’nin yakınları, Hayati B.’nin eşini sürekli fuhuşa zorladığını, direndiği takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü. l RUHAN YALÇIN -
ŞAFAK TAŞOYAR DHA