Geri Dön

Etli taze fasulye tarifi

Kolay ve nefis bir etli taze fasulye tarifi

Etli taze fasulye tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 60+ dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1250 gram taze fasulye

100 gram yağ

200 gram kemikli parça et

3 büyük boy soğan

2 orta boy domates

Tuz

Etli Taze Fasulye Nasıl Yapılır?

100 gram yağa 3 büyük boy soğanı ince ince kıyın.

Etlerimizi koyup etler renk alıncaya kadar, yaklaşık 10 dakika, arada bir karıştırarak kavurun. Taze fasulyeyi ekleyin.

Üzerine soyulmuş ve küp küp doğranmış 2 orta boy domatesi ilave edin.

Tuzunu attıktan sonra düdüklü tencerenin kapağını kapatın.

İlk olarak yüksek ateşte pişirin.

Düdük yukarı doğru oynayıp ses gelmeye başlayınca altını kısın.

50 dakika daha piştikten sonra buharını alıp servis edebilirsiniz.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber