Teknoloji Facebook Kullanıcılarından Zuckerberg’e Taciz!

Facebook Kullanıcılarından Zuckerberg’e Taciz!

01.09.2015 - 15:04 | Son Güncellenme:

Amerikan endüstri tarihinde Facebook Inc. müşteri memnuniyeti konusunda rekor kırmış olabilir. En azından Mark Zuckerberg’e gösterilen sevgi bunu gösteriyor. Wall Street analizcilerine göre borsada alış yapanların geneli Facebook şirketine inanıyor....

Facebook Kullanıcılarından Zuckerberg’e Taciz

Amerikan endüstri tarihinde Facebook Inc. müşteri memnuniyeti konusunda rekor kırmış olabilir. En azından Mark Zuckerberg’e gösterilen sevgi bunu gösteriyor. Wall Street analizcilerine göre borsada alış yapanların geneli Facebook şirketine inanıyor. +1.43%'lük oran önümüzdeki günlerde bu arada gezecek gibi. Bu güzel haberi alanlar ise şirkete teşekkür mesajları yağdırıyor. Perşembe günü sosyal medya sitesinin genç CEO'su Mark Zuckerberg kendi Facebook sayfasında bir gönderi yayınladı. Zuckerberg yaptığı açıklamada “Finansal durumumuz hakkında konuşurken ortalamalardan bahsederiz, ancak bu sefer durum biraz farklı. Bu bizim ilk defa ulaştığımız bir kilometre taşı ve bütün dünyaya bağlanmanın sadece başlangıcı.” cümlelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ardından ise kullanıcıların sevgi gösterile maruz kaldı. Neredeyse 10.000 kullanıcı, ve bu sayı hala artmaya devam ediyor, Facebook’un tanıdıklarını bulma konusunda, kendilerini anlatma konusunda veya önemli anlarda çevrimiçi olmanın yararı konusunda yaşadıklarını anlatmaya başladı. Hatta Mark Zuckerberg’ün Nobel Barış ödülüne aday olması gerektiğini düşünenler bile var. Facebook geldiği noktadan memnun ve gelişmeye devam ediyor bir kullanıcılarıda Facebooktan memnun olduğuna göre bu gelişmenin sonu gelmeyecek gibi duruyor.