Dünya First Lady'den kameraların önünde veto yedi! Yine eli havada kaldı

First Lady'den kameraların önünde veto yedi! Yine eli havada kaldı

24.05.2017 - 10:49 | Son Güncellenme:

ABD Başkanı Donald Trump iki gün üst üste eşi Melania Trump'tan kameraların önünde veto yedi. First Lady Air Force One uçağından inerken elini tutmak isteyen Donald Trump'a elini vermedi. İsrail ziyaretini tamamlayan Donald Trump İtalya'ya geçti. Vatikan'da Papa Francis ile bir araya gelen Donald Trump'a eşlik eden Melania Trump'ın başını örten kıyafeti dikkat çekti

First Ladyden kameraların önünde veto yedi Yine eli havada kaldı

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Air Force One uçağıyla Roma'ya inerken bir kez daha Donald Trump'ın elini tutmadı.

Haberin Devamı

İsrail'de Trump çifti için düzenlenen karşılama töreninde, elini tutmak isteyen eşi Donald Trump'ı elinin tersiyle geri iten hatta eline vuran Melania Trump, bu kez de Roma'da Air Force One uçağından inerken Donald Trump'ın elini tutmadı.

Melania Trump, hatta hiç umrunda değilmiş gibi elini saçlarına atarak saçlarını düzeltti. Donald Trump ise dünyanın gözü önünd egerçekleşen olayda elini eşinin beline koyarak durumu kurtarmaya çalıştı.

TRUMP VATİKAN'DA

Orta Doğu ziyaretini tamamlayan ABD Başkanı Donald Trump, yurt dışı ziyaretlerine İtalya'dan devam ediyor. Air Force One uçağıyla Roma'ya inen Trump bugün Vatikan'da...

Papa Francis ile bir araya gelen Donald Trump başkanlığından bu yana çıktığı ilk yurtdışı ziyeretlerinde üç büyük dinin temsilcisi sayılabilecek ülkere gitti. Suudi Arabistan ile başlayan ziyeretleri İsrail ardından Vatikan izledi.

Haberin Devamı

ABD BAşkanı Vatikan'a eşi Melania Trump, kızı Ivanla ve damadıyla birlikte gitti. Vatikan ziyaretinde Melania Trump'ın başını örtmesi dikkat çekti. Melania Trump'a örtü konusunda Ivanka Trump da eşilk etti.

Yazarlar