Sektorel Yayinlar GS Workinton: Büyük bir motivasyon ve Enerji kaynağı

GS Workinton: Büyük bir motivasyon ve Enerji kaynağı

29.11.2017 - 14:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray Spor Kulübü ve Workinton iş birliğiyle Türk Telekom Stadyumu ’nda hayata geçen GS Workinton; hazır ofisleri, toplantı odaları, coworking alanları ve sanal ofis hizmetiyle yılın her günü en iyi çalışma deneyimini sunuyor.

GS Workinton: Büyük bir motivasyon ve Enerji kaynağı

Türkiye’de girişimcilik ekosistem geliştikçe, bu ekosisteme hayat veren gençlerin talepleri co-working sektörünü şekillendiriyor. 2012 yılında Türkiye’nin ilk ortak çalışma alanlarını kuran Workinton, girişimcilerden gelen talepleri değerlendirerek yine çok konuşulan bir projeye imza attı.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda GS Workinton markasını hayata geçiren Workinton, bu projede Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü’nü yanına aldı. Türk Telekom Stadı içinde GS Workinton markası ile çalışmaya başlayan ortak çalışma alanında bireysel kullanıcılar için stat manzaralı çalışma masaları yer alıyor. İşini büyümek isteyen şirketler için hazır ofisler ve sarı kırmızı renklere tutkusunu şirketi ile bütünleştirmek isteyenler için de sanal ofis hizmeti veriliyor.

Detaylı bilgi için

Efsanelere Saygı..!

Galatasaray Spor Kulübü’nün efsaneleriyle isimlendirilen 16 hazır ofis, şirket yasal adresini Türk Telekom Stadı olarak göstermek isteyenler için ayrıldı. Ali Sami Yen, Gündüz Kılıç, Metin Oktay, Turgay Şeren, Coşkun Özarı, Zoran Simoviç, Cevat Prekazi, Gheorge Hagi ve Fatih Terim gibi efsanelerin isimleri ve Galatasaray tarihine kattığı özelliklere göre tasarlanan hazır ofisler, Galatasaray’ın sahadaki başarısını iş dünyasına taşımak isteyenlere sunuldu.

Haberin Devamı

Toplam 700 metrekarelik çalışma alanında 16 hazır ofis, 3 toplantı odası ve 70 bireysel çalışma masası yer alıyor. Girişimciler, kurumsal şirketler, serbest ve mobil çalışanlara çalışma masaları, toplantı odaları, hazır ve sanal ofisler sunan GS Workinton, Kuzey Tribünü’nde faaliyet gösteriyor. Gün boyu ücretsiz kahve, atıştırmalıklar ve yüksek hızlı sınırsız internetle çalışanlar, “futbolda iyi oynayanlar, iş dünyasında iyi çalışanlar kazanır” felsefesini ispat ediyor.

Büyülü Ortama Davet

Yeni nesil çalışanlara Türk Telekom Stadyumu’nun kapılarını açtıklarını söyleyen Workinton CEO’su Pınar Massena, “52 bin kişi kapasiteli bu büyülü ortamda, çalışanlar huzurlu bir sessizlik içinde işlerini yürütüyor. GS Workinton, büyük bir motivasyon ve enerji kaynağı. Galatasaray ile birlikte maç heyecanını ofislere taşıyoruz” diye konuştu.

Detaylı bilgi için