Ege Gücümüzü görecekler

Gücümüzü görecekler

15.08.2018 - 23:56 | Son Güncellenme:

Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı’nın önderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, milletvekilleri, teşkilat üyeleri ve STK temsilcileri, döviz sattı.

Gücümüzü görecekler

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğanın çağrısına uyan Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı, Ziraat Bankası’nda döviz bozdurma etkinliği düzenledi. Son günlerde ABD başta olmak üzere bir çok ülkeden Türkiyeye karşı ekonomik baskılar yapıldığını dle getiren İl Başkanı Hasan Demiraslan, vatanımıza, bayrağımıza ve geleceğimize sahip çıkmak adına buraya geldik. Nasıl ki bu millet 15 Temmuz’da sokaklara çıktıysa, şimdi de bankalara, döviz bürolarına akın ediyor. Dövizini Türk Lirası’na çevirip, vatanına sahip çıkıyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Başaramayacaklar’

Döviz bozdurma çağrısında bulunan Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da Türk milletinin Kurtuluş Savaşında, Dumlupınar ve Sakaryada tarih yazdığını hatırlatarak, şunları söyledi: “Bir ekonomik savaş var. Döviz ve dolar ile bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Asla başaramayacaklar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dimdik durduğu müddetçe, bu millette onun arkasında dimdik duruyor. Biz bu badireleri de atlatabilecek güçteyiz”diye konuştu.

'Geçmişe baksınlar'

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yaz konserleri kapsamında Burhaniye İlçesi iskele sahilinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zekai Kafaoğlu, Sıtkı Sahil yönetimindeki koroyu tebrik etti. Ardından son günlerde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara dikkat çekti, “Ekonomik savaş yaşanıyor, yüce Türk milleti dik durarak, iri olarak bunu da atlatacaktır. Bizi tanımayanlar geçmişimize baksınlar” dedi.

Haberin Devamı

Devlete, 1 milyon dolarlık destek

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, OSB’nin 1 milyon 160 bin dolarını Türk Lirası’na çevirdi. Balıkesir Valisi ve Balıkesir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Yazıcı, bu süreçte herkesin ülkesine destek olması gerektiğini belirtti, “Devletimiz, ABD’nin yaptırımlarına karşı gerekli tedbirleri alıyor. Biz de katkıda bulunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. Başkan Yazıcı, “Türk Lirası’na güvenip, ekonomik saldırının üstesinden geleceğiz. Devlet vatandaşına sahip çıkarken, vatandaş da devletine sahip çıkacak. Bu ülke bizim ve gidecek başka yerimiz yok. İçimize fitne ve fesat sokacak herkese ‘dur’ demek zorundayız. Kimseye fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.