Gündem Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü!

Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü!

01.07.2016 - 11:42 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter 1. bölüm fragmanını yayınladı. Ekranlara bir süre ara veren Erdal Özyağcılar'ın başrolünü oynadığı dizi Gülümse Yeter, daha ilk fragmanıyla seyircileri eğlendirmeyi başardı. 1. bölüm ayrıntıları haberimizde...

Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü

Gülümse Yeter dizisinin fragmanları kahkahaya boğdu! İzleyenleri şimdiden eğlendirmeyi başaran Gülümse Yeter ekranların sevilen dizisi olmaya aday görünüyor. İşte Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanlarını yayınladı. Peki, Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanlarında neler oluyor? Gülümse Yeter dizisinin kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor? İşte detaylar...

Dizinin kadrosunda sürpriz isimlerin yanı sıra ekrana kısa bir süre ara vermiş bir isim olan Erdal Özyağcılar yer alıyor.
Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar vePamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı "Gülümse Yeter" çok yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

GÜLÜMSE YETER 1.BÖLÜM 1. FRAGMANI

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 1.BÖLÜM 2.FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 1.BÖLÜM 3.FRAGMANI

DİZİDE YER ALAN OYUNCULARDAN BAZILARI:

ERDAL ÖZYAĞCILAR:

Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü

1948'de Bursa İznik’de dünyaya gelmiştir.Şehir Tiyatrosu'ndaki görevinden emekli olarak ayrıldı. 1966'da “Ölüm Tarlası” adlı filmle sinema hayatına start verdi. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Yılanların Öcü gibi oldukça beğenilen filmlerde rol aldı.

ASLI BEKİROĞLU:

Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü

İstanbul da yaşayan 18 yaşında ki Aslı Bekiroğlu İtalyan lisesi mezunudur. Bekiroğlu, Bahceşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazanmıştır ve hayatının büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirmiştir. Bakalım genç yaşında start verdiği oyunculuk kariyeri Aslı'yı nerelere götürecek. Kendisine başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı

YILMAZ KUNT:

Gülümse Yeter 1.bölüm fragmanları güldürdü

1994 yılında Ankara’da doğan Kunt aslen Adanalıdır. oyuncu Ankara’da doğdu ve büyüdü, babasının bir Reklam şirketi bulunmaktadır ve annesi ise İlaç sektöründe emek vermektedir. Sermet Yeşil: 1977 senesinde Eskişehir'de doğmuştur, tiyatrocu, sinema ve dizi film oyuncusudur ve hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur

Yazarlar