Gündem 27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? 27. Dönem POMEM sınav giriş belgesi

27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? 27. Dönem POMEM sınav giriş belgesi

25.05.2021 - 09:17 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz tarihlerde 27. Dönem POMEM Giriş sınavı fiziki yeterlilik aşamasına katılacak adayların sınav yeri ve tarihleri belirlendi. Adaylar ise sınava nerede ve ne zaman gireceğini öğrenmek için 27. Dönem POMEM sınav giriş belgesini çıkartıyor. Sınava katılım sağlayan veya henüz katılmak için sınav gününü bekleyen adaylar 27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu araştırıyor.

27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak 27. Dönem POMEM sınav giriş belgesi

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 27. dönem POMEM duyurusu yayımlandı. 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri ile ilgili duyuru adayları heyecanlandırdı. Bugünlerde ise gündeme gelen 27. dönem POMEM sonuçları oldu. Peki 27. Dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

27. DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Fiziki Yeterlilik aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adaylara Fiziki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

27. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

27. dönem POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Konuya ilişkin duyuru geldiğinde haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.