Gündem AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz kimdir?

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz kimdir?

01.01.2019 - 17:07 | Son Güncellenme:

AK Parti önümüzdeki yerel seçimler öncesi bugün Ankara ilçe belediye başkan adaylarının kamuoyu ile paylaştı ve AK Parti'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz oldu. Peki Ayhan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz kimdir

Yerel Seçimlere üç aydan kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. 31 Mart günü düzenlenecek yerel seçimlerde AK Parti'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı da açıklandı ve bu isim Ayhan Yılmaz oldu. İşte Ayhan Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

AYHAN YILMAZ KİMDİR?

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, 1 Eylül 1963'te Ankara'da doğdu. Baba adı Enver, anne adı Leman'dır. İş Adamı; Ankara İnönü Lisesini bitirdi. 1979 ile 1982 yılları arasında Mısır El-Ezher Üniversitesinde öğrenim gördü.

Ankara Büyükşehir Belediyesinde 3 dönem Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. Milli Türk Talebe Birliği, Server Vakfı, AHİD (Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği), Anadolu Ahileri Derneği ve İlim Yayma Cemiyetinin de aralarında bulunduğu birçok STK?da aktif görevlerde bulundu.

Haberin Devamı

İyi düzeyde Arapça bilen Yılmaz, evli ve 4 çocuk babasıdır.