Gündem Yağmur bitti, tatilcilerin deniz keyfi başladı

Yağmur bitti, tatilcilerin deniz keyfi başladı

22.11.2022 - 13:43 | Son Güncellenme:

Antalya’da hava sıcaklığı 22, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece olarak ölçüldü. Yerli ve yabancı tatilciler kasım ayında denizde yüzüp, sahilde güneşlendi. Öte yandan Bodrum'da da , dün etkili olan kuvvetli sağanağın ardından bugün güneşli havayı fırsat bilen turistler denize girdi.

İstanbul başta olmak üzere kıyı şeridindeki birçok kentte lodos ve sağanak etkili olurken, Antalya'da ise yazdan kalma gün yaşandı.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece, nem oranının ise yüzde 43 olarak ölçüldüğü kentte yerli ve yabancı tatilciler, Konyaaltı ile Lara sahillerini doldurdu. Çocuklarıyla sahile gelen yerleşik yabancılar da denizin ve pırıl pırıl Akdeniz güneşinin keyfini çıkardı.

Bazı turistler denize girip güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları da sahilde yürüyüş yapıp bisiklete bindi.

Yağmur bitti, tatilcilerin deniz keyfi başladı

BODRUM

Dünyanın önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da dün akşam etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olan yağmurda yarımada geneline metrekareye 28 kilogram yağış düştü. Sabahın ilk ışıklarıyla yarımada genelinde güneşli ve sıcak hava etkisini gösterdi. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 21,5 derece ölçüldüğü ilçede, sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Kumbahçe Paşatarlası Plajı'nda denize girdi. Bazı turistler ise plajda oturarak güneşin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

Öte yandan, meteoroloji tahminlerine göre yarın Bodrum'un yeniden yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.