Gündem Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanlarında Hayat ve Murat aşkı büyüyor!

Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanlarında Hayat ve Murat aşkı büyüyor!

16.08.2016 - 23:39 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanlarında Hayat ve Murat arasında yaşanacak olan romantik sahneler izleyenleri ekrana kilitleyecek. Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm fragmanları ve dizi hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 8. bölüm fragmanlarında Hayat ve Murat aşkı büyüyor

Show Tv'nin vazgeçilmezi haline gelen Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm 1. ve2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde neler olacak? şimdiden merak konusu oldu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanında ise eğlenceli sahneler yaşanıyor. Murat ve Hayat arasında ise buzlar eriyor ve romantik anlar yaşanıyor. Aşk Laftan Anlamaz son bölüm ve yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaştığı dizi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü ile 17 Ağustos 2016 Çarşamba saat 20:00'de Show Tv'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

"Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı "Murat Sarsılmaz" olarak izleyiciyle buluşuyor. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan "Hayat", bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat Sarsılmaz
Oğuzhan Karbi: Doruk
Merve Çağıran: İpek
Özcan Tekdemir: Aslı
Demet Gül: Tuval
Tuğçe Karabacak: Didem
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu Kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gökçe Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime