Gündem Askerlik yerleri açıklandı! 98/4 Kasım Celp dönemi ( E - devlet giriş )

Askerlik yerleri açıklandı! 98/4 Kasım Celp dönemi ( E - devlet giriş )

15.10.2018 - 10:50 | Son Güncellenme:

98/4 askerlik yerleri açıklandı. Kasım celp döneminde silah altına alınacak olan yükümlülerin birlik ve tarihleri belli oldu. 98/4 Kasım celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar E-devlet üzerinden sınıflandırma sonuçlarını öğrenebilecek. Peki 98/4 askerlik yerleri sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Askerlik yerleri açıklandı 98/4 Kasım Celp dönemi ( E - devlet giriş )

98/4 askerlik yerleri açıklandı! Binlerce vatandaşın tecilini bozdurup veya yaşı gelmiş olup askerlik vazifesini yerine getirmek için başvurduğu sürecin sonuna gelindi Kasım celbinde askere alınacak olan vatandaşlar birlikleri ve teslim olma tarihlerini E-devlet üzerinden öğrenebilecek. 98/4 dönemi tertipleri birliklere teslim oluş ve sülüs gibi bütün işlemleri E-devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra sorgulayabilecek

Haberin Devamı

98/4 ASKERLİK YERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

98/4 askerlik yeri sorgulama işlemi E-devlet üzerinden erişime açıldı. Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren Kasım celp dönemimde silah altına alınacak olan adaylardan uzun dönem askerlik yapacak olanlar E-devlet'e giriş yaptıktan sonra Er sınıflandırma sonucuna göre arama yapıp birliklerini öğrenebilecek. Askerlik görevini kısa dönem olarak yapacak olan adaylar ise sorgulama işlemlerini Yedek Subay Sınıflandırma sonucu sorgulama üzerinden yapabilecek.

E-DEVLET ASKERLİK YERİ SORGULAMA!