Gündem Bakan Bak 'Spor Söyleşisi' programında gençlerle bir araya geldi

Bakan Bak 'Spor Söyleşisi' programında gençlerle bir araya geldi

06.03.2024 - 23:21 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Spor söyleşisi’ programında gençlerle bir araya geldi. Söyleşide renkli ve samimi anlar yaşanırken, etkinliğe eski milli futbolcular Semih Şentürk ile Ümit Karan da katıldı.

Bakan Bak Spor Söyleşisi programında gençlerle bir araya geldi

İlçedeki gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, eski milli futbolcular ve Bakan Bak’a sorular yöneltildi. Söyleşinin ardından Bakan Aşkın Bak, salonda bulunan vatandaşların sorularını yanıtlandı. Ardından milli sporcular da futbolculuk anılarından, bugünkü spor dünyasının durumuna kadar birçok konuya değindi. Şentürk ve Karan gençlere önemli tavsiyelerde de bulundu.

Haberin Devamı

BAKAN BAK: SON 22 YILDA BİNLERCE TESİS, 36 TANE UEFA STANDARTLARINDA STADYUM YAPTIK

700 üstünde olimpik ve yarı olimpik havuzlar yapıldığını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Son 22 yılda binlerce tesis yaptık. 36 tane UEFA standartlarında stadyum yaptık. Yenileri ilave edilecek. 700 üstünde olimpik ve yarı olimpik havuzlar yaptık. Bununla birlikte 10 milyon çocuğumuza yüzme öğrettik. Bunları yaparken de belediyelerimizle ortak tesisler yapıyoruz. Bunun örneği de Abdullah Başkan. Abdullah Başkan gençlerle çok iyi diyalog kuruyor.

Bakan Bak Spor Söyleşisi programında gençlerle bir araya geldi

Genç başkan, gençlerle beraber müthiş işler yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı özellikle şu gençlerin istedikleri tesisleri belediyelerle beraber veya kendiniz, onlar istesin siz yapacaksınız. Cumhurbaşkanımızın sporun içinden gelmesi çok kıymetli bizleri çok iyi anlıyor. Türkiye 2032 Avrupa Futbol Şampiyonuna İtalya ile birlikte Türkiye organize edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

ABDULLAH ÖZDEMİR: BAĞCILARIMIZ POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK BİR İLÇE. SPOR ALANLARIMIZI ARTIRDIK

100’lerce genci organizasyonda bir araya getiren Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise, “Bağcılarımız potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Kuruluşundan bu yana belediyemizin kendi oluşturmuş olduğu çok tesis var. Aynı zaman da Gençlik ve Spor Bakanlığımız çok büyük destekleriyle spor alanlarımızın sayıları oldukça artırdık.

Bakan Bak Spor Söyleşisi programında gençlerle bir araya geldi

Yeni tesisler yapmamıza aynı zamanda var olan tesislerimizin de günümüz ihtiyaçlarına uygun şekle getirilmesine ve modernize edilmesi adına bize çok büyük desteklerinden ötürü tüm genç kardeşlerimizin adına yürekten teşekkür ediyorum. Tesislerimizin var olması bizim için avantaj iyi bir kadromuz var. Aslında iyi bir idarecinin iyi bir ekip kurmak bu ekiple işi yürütmek” şeklinde konuştu.