Gündem Bakan Göktaş down sendromlu çocuklar ile buluştu

Bakan Göktaş down sendromlu çocuklar ile buluştu

17.02.2024 - 19:48 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Bayrampaşa Belediyesi'nin Sevgi Kafesi'ndeki programda Göktaş, çocuklarla birlikte mutfağa girerek, kurabiye yaptı.

Bakan Göktaş down sendromlu çocuklar ile buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Aileler ve çocuklarla sohbet eden Göktaş'a, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karahan, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar eşlik etti. Bayrampaşa Belediyesi'nin Sevgi Kafesi'ndeki programda Göktaş, çocuklarla birlikte mutfağa girerek, kurabiye yaptı.

Haberin Devamı

Bakan Göktaş down sendromlu çocuklar ile buluştu

Programın ardından Bakan Göktaş, Bayrampaşa’da Sezai Karakoç Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Göktaş daha sonra Bayrampaşa’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Göktaş’a ziyareti sırasında AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar eşlik etti.