Gündem Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

15.06.2023 - 16:33 | Son Güncellenme:

NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'ndaki ikili görüşmelerine devam eden Bakan Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi. Bölgesel savunma ve güvenlik ile NATO konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, Bakan Güler tarafından Türkiye’nin görüşlerinin ifade edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

GÜLER, NATO KARARGAHI'NDA

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bu sabah saatlerinde NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere NATO Karargahı'na geldi.

Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü, NATO Türk Askeri Temsil Heyet (TMR) Başkanı Korgeneral Göksel Kahya ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Güler, NATO Daimi Temsilciliği ile NATO Türk Askeri Temsil Heyet Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

GÜLER'DEN PEŞ PEŞE GÖRÜŞMELER

LİTVANYA

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas ile bir araya geldi.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'ndaki ikili görüşmelerine devam eden Bakan Güler, Litvanya Savunma Bakanı Anusauskas ile bir araya geldi. Görüşmede, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik ile NATO konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

ESTONYA

Güler ayrıca, Brüksel’de Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile görüştü. Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'ndaki ikili görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda Bakan Güler Estonya Savunma Bakanı Pevkur ile bir araya geldi. İkili, bölgesel savunma ve güvenlik ile NATO konularında görüş alışverişinde bulunan görüşmede, Pevkur, Güler’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü

İNGİLTERE

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile de bir araya geldi.

Bakan Güler, toplantılara katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'nda ikili görüşmeler de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Bakan Güler, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili, bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü