Gündem Bursa'da sahte içki faciası! 3 kişi öldü, 11 kişi tedavi altında

Bursa'da sahte içki faciası! 3 kişi öldü, 11 kişi tedavi altında

15.11.2022 - 11:35 | Son Güncellenme:

Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3' e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11' e yükseldi.

Bursada sahte içki faciası 3 kişi öldü, 11 kişi tedavi altında

Yıldırım'da önceki gece sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İ. (49), Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., M.A. ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 14 kişiden Şakir Çelik ve Erol Oktay, dün hayatını kaybetti. Necip Cece ise bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren 11 kişinin hayati tehlikeleri sürüyor.

Haberin Devamı

Bursada sahte içki faciası 3 kişi öldü, 11 kişi tedavi altında


2 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zehirlenen kişilerin sahte içkiyi hastanede tedavi gören Fuat İ. ve ağabeyi Kamil Cihat İ. ile Raif U.'dan aldıklarını tespit etti. Metil alkolü ise O.Y. isimli şüphelinin İzmir’den Bursa’ya kargo ile gönderdiği belirlendi. Yapılan operasyonla Raif U. Bursa’da, O.Y. ise İzmir’de gözaltına alındı.

Bursada sahte içki faciası 3 kişi öldü, 11 kişi tedavi altında


Bursa'da yakalanan Raif A. U. emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.