Gündem CHP’li Sarıgül, muhalefet milletvekillerini eleştirdi

CHP’li Sarıgül, muhalefet milletvekillerini eleştirdi

19.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) bu yıl iki kez ödenmesini de öngören torba yasanın Genel Kurul’daki oylamasına az sayıda muhalefet milletvekilinin katılmasına yönelik tepkilere, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den de destek geldi.

CHP’li Sarıgül, muhalefet milletvekillerini eleştirdi

ANKARA Milliyet - Sarıgül, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Ülkemizde her gün her şeye zam geliyor. Otogaz, benzin ve motorin fiyatı 6 TL birden arttı. Bir bardak benzin 10 TL oldu. Bir bardak benzinle buradan Kızılay’a gidersiniz ama dönemezsiniz” görüşünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Sarıgül, torba yasa oylamasına muhalefet milletvekillerinin katılmamasına ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine ise şunları söyledi: “Ben bu noktada kendi payıma bütün yurttaşlarımdan özür diliyorum. Grup başkanvekillerimizin bütün grupları uyarması lazım. Özellikle muhalefet milletvekili olarak orada bulunmamak son derece üzüntü verici. Mazeret yok. Muhalefet partisi milletvekilleri hepimiz o gün orada olmalıydık.” 

Sarıgül, dün TBMM’de düzenlediği basın toplantısını daha önce de yaptığı gibi 3 kamera ile kayda aldırarak, sosyal medyadaki 1 milyon 900 bin takipçisine canlı izletti.  MUSTAFA İSTEMİ Milliyet