Gündem Çorum, Tokat, Amasya'da Pazartesi günü okullar tatil mi?

Çorum, Tokat, Amasya'da Pazartesi günü okullar tatil mi?

08.01.2017 - 12:57 | Son Güncellenme:

Çorum, Tokat, Amasya'da yoğun kar yağışı hafta sonu etkisini gösterdi. Çorum, Tokat, Amasya'da okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Peki Çorum, Tokat, Amasya'da 9 Ocak Pazartesi okullar tatil mi?

Çorum, Tokat, Amasyada Pazartesi günü okullar tatil mi

Haftasonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Çorum, Tokat, Amasya'da okullar tatil mi sorusunu öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ ?

Tokat il merkezi ve ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, il genelinde ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini söyledi. İl genelinde aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar tatili bir gün süre ile uzatılırken, Tokat Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

"Olumsuz hava koşullarının nispi olarak devam etmesi ve buzlanma ihtimali dikkate alınarak 10 Ocak 2017 Salı günü ilimiz geneli tüm okullarda (1) gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür."

Haberin Devamı

ÇORUM'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Çorum’un Mecitözü İlçesinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Mecitözü’nde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tamamında, 09 Ocak 2017 Pazartesi günü eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.

AMASYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Amasya'da okullar tatil edildi. Amasya'da kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. Amasya Valisi Salih Işık yaptığı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğuna işaret etti.

Meteoroloji verilerine göre kar yağışının süreceğini belirten Işık, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi. Engelli ve hamile memurların da izinli sayılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.