Gündem EKYS sonuçları açıklandı mı? (MEB - EKYS 2019)

EKYS sonuçları açıklandı mı? (MEB - EKYS 2019)

02.05.2019 - 09:04 | Son Güncellenme:

2019 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2019-MEB-EKYS), 21 Nisan 2019 tarihinde uygulandı. Sınava katılan adaylar, sınav sonuçları için arayışa geçti. Peki MEB- EKYS sınav sonuçları açıklandı mı?

EKYS sonuçları açıklandı mı (MEB - EKYS 2019)

28 Şubat - 11 Mart 2019 tarihleri arasında alınan MEB-EKYS başvuruları sonrasında, sınav 21 Nisan'da gerçekleşti. Sınav sonrasında başarılarını merak eden adaylar, 'sınav sonuçları ne zaman açıklanacak- açıklandı mı' arayışına koyuldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

MEB - EKYS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından uygulanan MEB- EKYS sonuçları henüz açıklanmadı. MEB-EKYS sınav sonuçları, 16 Mayıs 2019 tarihinde açıklanacak.

e-Devlet Şifresi ile ÖSYM Sistemlerine Giriş

Adaylar, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemine (https://ais.osym.gov.tr) e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli giriş yapabileceklerdir. ÖSYM aday erişim şifresi kullanılarak yapılan tüm işlemler, e-Devlet Kapısı üzerinden giriş yapılarak da gerçekleştirilebilecektir. ÖSYM aday erişim şifresi kullanılarak veya e-Devlet Kapısı üzerinden giriş yapılarak yapılan tüm işlemlerin sorumluluğu adayın kendisine aittir. Bu nedenle şifre hiç kimseyle paylaşılmamalıdır. Ayrıca e-Devlet Kapısından “Tek Tıkla Giriş” özelliği kullanılarak da yukarıda belirtilen uygulamalara güvenli giriş yapma, ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemine (https://odeme.osym.gov.tr) erişilebilme ve ÖSYM sisteminde var olan sınav/yerleştirme sonuçlarını toplu olarak görme ekranına erişim özelliği eklenmiştir. ÖSYM Merkezi (Bilkent-Ankara) ve Başvuru Merkezlerinde aday veya görevliye e-Devlet şifresi verme işlemi yapılmamaktadır.