Gündem Emine Erdoğan, COP28'de Bakanlığın standını ziyaret etti! Sıfır atık vurgusu

Emine Erdoğan, COP28'de Bakanlığın standını ziyaret etti! Sıfır atık vurgusu

01.12.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı ile ilgili paylaşımda bulundu. Bakanlığın standını ziyaret eden Emine Erdoğan, sıfır atık vurgusu yaptı.

Emine Erdoğan, COP28de Bakanlığın standını ziyaret etti Sıfır atık vurgusu

Emine Erdoğan paylaşımında, "Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı COP28 vesilesiyle Dubai Expo City’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın stant alanını Malezya Kraliçesi, değerli dostum Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah ve BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile birlikte ziyaret ettik.

Haberin Devamı

Ülkemizin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaları, dünden bugüne Sıfır Atık serüvenimizi ve geri dönüşüm alanında edindiğimiz tecrübeleri paylaştık.

Emine Erdoğan, COP28de Bakanlığın standını ziyaret etti Sıfır atık vurgusu

Dünya Ortak Evimiz kitabının yazarlarından, Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş'in atıklardan oluşturduğu eserleri birlikte inceleyerek, atık kağıtlar üzerine işlenen ebru sanatını hayranlıkla izledik.

Bu vesileyle fuar alanımızı ziyaret ederek, Küresel Sıfır Atık Beyanı’nı imzalayan tüm iklim gönüllülerine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan, COP28de Bakanlığın standını ziyaret etti Sıfır atık vurgusu