Gündem Engin Kara kimdir?

Engin Kara kimdir?

03.08.2016 - 10:53 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Engin Kara, dün akşam hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Engin Kara için Trabzonspor başsağlığı mesajı yayınladı. Peki , Engin Kara kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Engin Kara kimdir

Çok sevilen isim Engin Kara, geçirdiği jet-ski kazasından sonra hayatını kaybettiği açıklandı. Engin Kara için Trabzonspor Kulübü taziye mesajı yayınladı. Peki, Engin Kara kimdir? İşte merak edilenler...

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Engin Kara, dün akşam hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Akçaabat'ta plajda jetski kullanan Kara, Özer Hurmacı'nın yeğeni Ufuk Çelik'in kullandığı jetski ile çarpıştı. Suya düşen ve 10 dakika kalan Kara'nın kalbi durdu. İlk müdehalesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne yapılan Kara, KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ufuk Çelik ise ayakta tedavi edildi.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bordo-mavili kulüpte bir dönem yönetcilik yapan Kara için Trabzonspor'un yayınladığı başsağlığı mesajında; "Engin Kara elim bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Yöneticimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun" ifadesi kullanıldı.

ENGİN KARA KİMDİR?

İki gün önce hayatını kaybeden Sebahattin Çakıroğlu ile aynı dönemde Trabzonspor'da yöneticilik o-yapmış, 2014 yılında da istifa etmiştir. Trabzonspor'un Stadyum, Amatör Branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara, dün geçirdiği elim kaza sonrasında hayatını kaybetmiştir.