Gündem Erkenci Kuş 7. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Erkenci Kuş 7. bölümden ilk sahne yayınlandı!

01.08.2018 - 12:03 | Son Güncellenme:

Erkenci Kuş 6. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. STAR TV'nin büyük ilgi gören dizisi Erkenci Kuş yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Can ve Sanem'i neler bekliyor? Erkenci Kuş 7. yeni bölümden ilk sahne izleyenleri şok etti...

Erkenci Kuş 7. bölümden ilk sahne yayınlandı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Erkenci Kuş yeni bölümde heyecanla bekleniyor. Erkenci Kuş 7. yeni bölümüyle salı günü STAR TV'de...

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 7. BÖLÜMDEN İLK SAHNE



ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can’ın kadın derneği için çektiği, Sanem’in modellik yaptığı kampanya şehrin bilboardlarına asılmıştır. Sanem ve Can’ın aşkının sessiz sembolu olan bu bilboardlar Sanem’i de harekete geçirir. Sanem hislerini ne olursa olsun Can’a anlatmaya karar verir.

Mahallede ise bilboardlar yüzünden olay farklı şekilde karışır. Osman ve Sanem’i nişanlı zanneden Zebercet, Osman’ın bilboardları Sanem fotoğraflarıyla donattığını düşünerek Don Kişot edasıyla bilboardlara saldırır. Mahallede olaylar çığrından çıkar.

Motivasyon kampında Aylin’in kurduğu sinsi plan, Can’ın fotoğrafçılık kariyerini tehlikeye atacak kadar önemli sonuçlar doğurur. Can odasından fotoğrafları kimin çaldığının peşine düşer.