Gündem Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? (2019 Personel alımı)

Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? (2019 Personel alımı)

27.02.2019 - 13:16 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarına ilişkin artık heyecan dorukta. GSB kura sonuçları sayfasından duyurulacak kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili son durumu derledik...

Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı (2019 Personel alımı)

İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kura çekimi sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Kura çekiminin 27 Şubat 2019'da saat 10.00'da noter huzurunda yapıldı.

Haberin Devamı

Kura sonuçları açıklandığında haberimizde sorgulayabileceksiniz.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KURA İŞLEMLERİ

1) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafındanKkura çekimi noter huzurunda yapıldı. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

2) Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınavda başarılı olup da işe başlamayanlar ile deneme süresi içinde işten ayrılanların yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle yerleştirme yapılacaktır.