Gündem İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı

İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı

06.04.2024 - 11:37 | Son Güncellenme:

Beyköy'de halk otobüsünün beton elektrik direğine çarptığı bildirilirken bir kaza haberi de Kızıltepe'den geldi. İki kazada toplam 30 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce’nin Beyköy beldesinde 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Sadık Ç. idaresindeki 81 DS 408 plakalı Beyköy Belediyesi Özel Denetimli Halk Otobüsü cadde üzerinde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton elektrik direğine çarptı.

Haberin Devamı

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbarla olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi.

Meydana gelen trafik kazasında aralarında çocuklarında bulunduğu 12 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kısman kapanan yol otobüsünün kaldırılmasıyla normale döndü. Beton elektrik direğinde tellerdeki zarar için ekipler çalışmaya başlattı. Trafik kazasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

BİR KAZA HABERİ DE MARDİN'DEN GELDİ: 18 KİŞİ YARALANDI

Kaza, sabah saatlerinde Mardin'in Kızıltepe ilçesi Güney Çevre Yolu'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilmeyen TIR ile yolcu midibüsü, Şenyurt Caddesi üzerindeki Akkalın köyü kavşağında çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada sürücüler ile midibüsteki 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Muhammed Şükrü S., Kasım Ç., Semanur S., Halime A., Bilal B., Muhammed C., İslam C., Nisanur K., Mehmet C., Hazal D., Zeynep Ş., Asmin D., Esra Y., Eren E., Baver E., Rojin G., Fidan G. ve Azat G., ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi 30 kişi yaralandı

İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi 30 kişi yaralandı