Gündem HDP desteğinin karşılığı ne?

HDP desteğinin karşılığı ne?

06.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

HDP desteğinin karşılığı ne

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgün gazetesine verdiği röportajda özetle şu değerlendirmelerde bulundu:

Haberin Devamı

HANGİ TAVİZLERE ‘TAMAM’ DEDİ?: Zillet partilerinin cevaplaması gereken ilk soru, HDP ile PKK arasındaki ilişkiye nasıl yaklaştıklarıdır. Kılıçdaroğlu, HDP’nin 11 maddelik terör ve tutum belgesine onay verdi. Peki başka hangi tavizlere ‘tamam’ dedi? Bölücü destek karşılığında hangi vaatleri sıraladı? HDP’nin Kılıçdaroğlu’na verdiği desteğin sebebi, karşılığı nedir? Mertçe söylesinler, öğrenelim. Şeffaflık diyorlar, işte fırsat. Ancak onlarda bu cesaret, bu yürek yoktur.

İMAMOĞLU FELLİK FELLİK DOLAŞIYOR: Kumar masası olan altı partili masa iki belediye başkanıyla birlikte 7+2 formatına büründü. Kukla Cumhurbaşkanı adayıyla sayısı her gün artan muhtemel Cumhurbaşkanı Yardımcıları siyaseti kirletiyor. Kimliksiz siyasetçiler at koşturuyor. İstanbul Belediye Başkanı şehrini terk etmiş, fellik fellik dolaşmaya başlamıştır. Dünyanın en büyük Türk kenti başıboştur. Yüzüstü bırakılmıştır. Emanete ihanet edenlerden milletimize ve ülkemize hayır gelmez.

Haberin Devamı

HDP’NİN SEÇİM BEYANNAMESİ: HDP’nin çatısı altında seçime girecek olan Yeşil Sol Parti, ‘Öcalan canisine özgürlük’, ‘askeri operasyonları durdurma’, ‘çok dilli anayasa’ vaatlerinde bulundu. Seçim bildirgesi bir ihanet ve yıkım beyannamesidir. Kılıçdaroğlu’ndan çıt çıkmadı. İYİ Parti suskun kaldı. Dahası var; PKK’lılar ve FETÖ’cüler serbest kalacakmış, Suriye ve Irak’taki askerlerimizi geri çekeceklermiş. Türkiye’yi yıkacağız demenin şifreli mesajlarını veriyorlar. Bu görüşler, zillet ittifakının gizli gündemidir.

‘Zalimlerin Truva atı’

LGBT İTTİFAKI: Kemal Kılıçdaroğlu zalimlerin Truva atıdır. LGBT ittifakına milli ahlakımızla, milli varlığımızla direnip inşallah rezil oyunu bozacağız. Kılıçdaroğlu’nun LGBT sempatisi yeni değil. İYİ Parti’nin içinde bile LGBT destekçileri var. Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler LGBT’ye özgürlük çağrısı yapmadı mı? Yeşil Sol Parti seçim beyannamesine bunu almadı mı? Her şey ortada. Saklayacak, gizleyecek ve üzerini örtecek bir şey kalmadı.