Gündem "Her şey gözümün önünde oldu"

"Her şey gözümün önünde oldu"

23.02.2013 - 16:19 | Son Güncellenme:

Önceki Gün Yozgat’ta babası tarafından şiddete maruz kaldığı iddiasıyla hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda 3 gündür tedavisi süren 7 aylık Ayşenur bebeğin annesi,"Bebeğimi koruyamadım her şey gözümün önünde oldu" dedi.

Her şey gözümün önünde oldu

Yozgat Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavisi devam eden 7 aylık Ayşenur bebeği ve annesi Merve Gül’ü ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, bebeğin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Anne Gül’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Soysal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'nın aile ile yakından ilgilendiğini kendilerinin de Bakanlık adına konuyu takip ettiklerini kaydetti.

Milletvekili Soysal, anne Gül’e gözündeki morluğu sorması üzerine, duygulanan anne Gül, "Kendim önemli değilim. Her şey gözümün önünde oldu. Çocuğumu koruyamadım ben. Kendimi düşünmüyorum, çocuğumu düşünüyorum’ diyerek gözleri doldu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz’e ailenin her türlü sorunuyla ilgilenilmesi gerektiğini bu konuda devletinde yanlarında olduğunu söyleyen Milletvekili Soysal, “Olayı dün öğrendim. 7 aylık bir çocuğumuz babası tarafından darp edilmiş. Ama bir sevindirici tarafı hem Aile Politikalar Müdürlüğümüz olsun hem Sağlık Bakanlığımız olsun olayın bizzat içerisindeler ve sahiplenmişler. Ben kendilerine bu konuda teşekkür ediyorum. Biz hükümet adına buradayız. Olanları incelemeye geldik neler oldu ve neler yapıldı. Çocuğun sağlık durumu gayet iyi çok şükür bir hekim olarak bende inceledim sıkıntı yok. İnşallah bir daha böyle bir durum ilimizde ve ülkemizde yaşanmaz. Bizler bu olayı takip edeceğiz.” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz ise aileyle yakından ilgilendiklerini belirterek, “Ailemizin her şeyi ile ilgileniyoruz. Kızımızın annesinden başka kimsesi yok ve onla birlikte kalmak istediğini söyledi. Bunun yanı sıra Ayşenur bebek için aylık 450 TL nakdi yardım yapılacak. Bizler ailemizin yanında olacağız.” dedi.

Hastanenin yoğun bakım ünitesi önünde de polis ekipleri ailenin her hangi bir durumla karşı karşıya kalmaması için tedbir aldığı görüldü.