Gündem Hız ibresinin 230'da kaldığı kazada ölü sayısı 3'e çıktı

Hız ibresinin 230'da kaldığı kazada ölü sayısı 3'e çıktı

17.11.2021 - 09:24 | Son Güncellenme:

Konya'da, otomobilin refüjdeki yön levhası direğine çarpmasıyla aynı aileden 1 çocuğun öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı. Motoru yerinden fırlayan, hız ibresi 230 kilometrede takılı kalan hurdaya dönen araçtaki ailenin İzmir'den yola çıktığı öğrenilirken, sağlık durumları ciddi olan 3 yaralının tedavileri sürüyor.

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı

Kaza, saat 22.30 sıralarında Konya- Aksaray kara yolu Organize Sanayi Bölgesi yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Karaca idaresindeki 35 ART 834 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp, refüjdeki yön levhası direğine çarptı. Karşı şeride geçip ve motoru yerinden fırlayan otomobildeki Muhammet Emin Karaca (11), olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Karaca, Hatice Karaca, Tuğba Karaca, Azra Karaca ve Emirhan Karaca ise yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Orhan ile Emirhan Karaca, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralıların da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı

Haberin Devamı

HASTA BABASINI ZİYARETE GİDİYORMUŞ

Konya'da otomobilin refüjdeki yön levhası direğine çarpmasıyla hayatını kaybeden sürücü Orhan Karaca (44) ile oğulları Muhammet Emin Karaca (11) ve Emirhan Karaca'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketleri Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyüne gönderildi. Yaralılardan eşi Hatice Karaca, kızları Tuğba (14) ve Azra Karaca'nın (5) kaldırıldıkları hastanede yoğun bakım ünitesinde oldukları belirtildi. Küçük Azra'nın beyin kanaması geçirdiği aktarıldı.

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı

İzmir'de yaşayan Orhan Karaca'nın ailesiyle birlikte hastalanan babasını görmek için memleketleri Nevşehir'in İnallı köyüne gittikleri öğrenildi.

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı

BABA İLE 2 OĞLU SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Konya'da, otomobilin refüjdeki yön levhası direğine çarpmasıyla hayatını kaybeden Orhan Karaca (40) ile oğulları Muhammet Emin Karaca (17) ve Emirhan Karaca (4), memleketleri Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde toprağa verildi. Kazada yaralanan anne Hatice Kara (38) ile kızları Tuğba ve Azra Karaca’nın hastanedeki tedavileri sürüyor. İzmir’de yaşayan ailenin 1 hafta önce trafik kazası nedeniyle yaralanan Orhan Karaca’nın babası Osman Karaca’yı (70) ziyaret etmek için Nevşehir’e gittikleri öğrenildi.  

Haberin Devamı

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Konya-Aksaray kara yolu Organize Sanayi Bölgesi yakınında meydana geldi. Orhan Karaca yönetimindeki 35 ART 834 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp, refüjdeki yön levhası direğine çarptı. Kadranı 230 kilometrede takılan otomobil, karşı şeride geçtikten sonra motoru yerinden fırladı. Kazada otomobildeki sürücü ile oğulları Muhammet Emin Karaca ve Emirhan Karaca hayatını kaybederken, anne Hatice Kara ile kızları Tuğba ve Azra Karaca yaralandı. Anne ve 2 kızının hastanedeki tedavileri sürürken, olayda yaşamını yitiren baba ile iki oğlunun cenazesi ise yapılan otopsinin ardından memleketleri Nevşehir’in Acıgöl ilçesi İnallı köyüne gönderildi. İnallı Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına, Karaca ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından baba ve iki oğlu köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye katılan Orhan Karaca’nın akrabası Tahir Taş, “Orhan Karaca’nın babası rahatsızdı. Diğer kardeşi buraya ziyarete gelip gitmişti. Şimdi de Orhan Karaca ailesiyle ziyarete gelirken kaza olmuş. 2 oğluyla birlikte vefat etti. Olayı gece öğrendik. Kaza sırasında sis olduğunu söylediler” dedi.

Haberin Devamı

BABASI TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞ

İzmir’de yaşayan ve hurdacılık yapan Orhan Karaca’nın babası Osman Karaca’nın 1 hafta önce trafik kazasında yaralandığı, kalçası kırık olan babanın hastaneden taburcu edildikten sonra evinde tedavi gördüğü öğrenildi. Bunun üzerine Karaca ailesinin Osman Karaca’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için yola çıktığı ve kazayı geçirdikleri öğrenildi.

Hız ibresinin 230da kaldığı kazada ölü sayısı 3e çıktı