Gündem İki kentte iki kaza! Çok sayıda yaralı var

İki kentte iki kaza! Çok sayıda yaralı var

10.09.2023 - 14:12 | Son Güncellenme:

Nevşehir’de hafif ticari aracın şarampole devrildiği kazada, 5 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Çorum’un Osmancık ilçesinde devrilip, yangın çıkan TIR'daki sürücü Murat Erdoğan (35) ile yanındaki babası Yaşar Erdoğan (61) yaralandı.

İki kentte iki kaza Çok sayıda yaralı var

Kaza, saat 12.00 sıralarında Kaymaklı beldesi girişinde meydana geldi. Emine P. yönetimindeki 46 LR 159 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Haberin Devamı

Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

İki kentte iki kaza Çok sayıda yaralı var

ÇORUM

Kaza, sabah saatlerinde İstanbul-Samsun D-100 kara yolu Kınalıtaş mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan yurt dışına tekstil ürünü götüren Murat Erdoğan yönetimindeki UM-008-UT plakalı TIR, kontrolden çıkarak su isale menfezine çarpıp, devrildi. Bu sırada devrilen TIR'da yangın çıktı. Bölgeyde çok sayıda ekip gönderildi. 

İki kentte iki kaza Çok sayıda yaralı var

İtfaiye ekipleri, büyümeden alevleri söndürürken, kazada yaralanan sürücü Erdoğan ile yanındaki babası Yaşar Erdoğan Osmancık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.