Gündem İl müftüsü atama kararları Resmi Gazete’de

İl müftüsü atama kararları Resmi Gazete’de

07.06.2022 - 02:10 | Son Güncellenme:

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün yeri değiştirildi.

İl müftüsü atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararlar ise şu şekilde:

Haberin Devamı

“Bartın Müftülüğü'ne Van Müftüsü Ömer Keskin, Van Müftülüğü'ne Gümüşhane Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, Gümüşhane Müftülüğü'ne Hüseyin Gün, Ankara Müftülüğü'ne Adana Müftüsü Hasan Çınar, Adana Müftülüğü'ne Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşcı, Adıyaman Müftülüğü'ne Şırnak Müftüsü Mehmet Taştan, Şırnak Müftülüğü'ne Ahmet Dilek, Mersin Müftülüğü'ne Kırklareli Müftüsü Aydın Yığman, Kırklareli Müftülüğü'ne Kars Müftüsü Yusuf Eviş, Kars Müftülüğü'ne ise Hamza Bayram getirildi.”

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararlarına göre Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlenirken Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi.

Resmi Gazete’nin bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararlarına göre, Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. Ayrıca Konya'nın Derebucak ilçesi sınırları içinde bulunan Çamlık Mağaraları'nın olduğu bölgesi ise "Derebucak Çamlık Mağaraları Milli Parkı" olarak belirlendi. Kararda milli parkın alanını gösteren harita ve koordinat listesi de yer aldı.

Yazarlar