Gündem Ara tatil ne zaman sona erecek? Kasım ara tatili başlangıç ve bitiş tarihleri...

Ara tatil ne zaman sona erecek? Kasım ara tatili başlangıç ve bitiş tarihleri...

12.11.2021 - 17:18 | Son Güncellenme:

Binlerce öğrenci Eylül ayında başlayan yüz yüze eğitimin ardından bugün itibariyle bir hafta sürecek olan ara tatile çıkacak. 15 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan ara tatilin ne zaman sona ereceği okulların yeniden açılacağı tarih öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki Kasım ara tatili ne zaman başlayacak, sona erecek?

Ara tatil ne zaman sona erecek Kasım ara tatili başlangıç ve bitiş tarihleri...

Eylül ayında uzun bir aranın ardından yeniden başlayan yüz yüze eğitime bir haftalık ara tatil arası verilecek. Geçtiğimiz yıllarda MEB tarafından yürürlüğe konulan ara tatiller ile öğrencilerin yaz tatil sürelerini iki hafta kısaltmak öğrencilerin okul ile bağlarının uzun süre kopmasını önlemek hedeflenmişti.

Haberin Devamı

Pandemi nedeniyle uzun bir süre eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler bu yıl Eylül ayında yeniden öğretmenlerine ve okullarına kavuşmuştu. Okullarda başlayan yüz yüze eğitimin üzerinden geçen iki aylık sürecin ardından ilk ara tatil geldi çattı. Peki Kasım ara tatili ne zaman başlayacak sona erecek?

KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK/SONA ERECEK?

Kasım ara tatili 15 Kasım Pazartesi günü başlayacak. 21 Kasım Pazar günü sona erecek. Öğrenciler 22 Kasım'da yeniden ders başı yapacak.