Gündem İmamoğlu'ndan 4'lü görüşme sorusuna yanıt: Geleceği konuştuk!

İmamoğlu'ndan 4'lü görüşme sorusuna yanıt: Geleceği konuştuk!

02.08.2023 - 14:09 | Son Güncellenme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eski CHP-SHP genel başkanlarıyla görüşmesiyle ilgili soruya yanıt verdi.

İmamoğlundan 4lü görüşme sorusuna yanıt: Geleceği konuştuk

İmamoğlu, Ataşehir'de inşa edilecek olan İçerenköy Spor Tesisinin temel atma törenine katıldı.

Haberin Devamı

Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, eski CHP-SHP genel başkanlarıyla Beylikdüzü'nde gerçekleştirdikleri buluşmanın detaylarının sorulması üzerine, "Üç genel başkanımızı, Hasan Akgün başkanımız Büyükçekmece festivalinde ağırlayacağını duyunca kendileriyle Beylikdüzü'nde buluştuk. Orada özel, şahsıma ait bir sergi salonu var. Orayı beraber gezdik, yemek yedik.

İmamoğlundan 4lü görüşme sorusuna yanıt: Geleceği konuştuk

"GELECEĞİ KONUŞTUK, ÇOK FAYDALANDIM"

Sizinle paylaşamayacağım, partimizin, güncel konuları, geleceği konuştuk. Çok faydalandım. Önümüzdeki günlerde zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim" dedi.

İmamoğlu, "Her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Zaten meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi, ülkemizi, vatanımı, milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partililerimi düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir" diye konuştu.