Gündem 'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum

'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum

10.04.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

İsraile jet yakıtı satıldı iddiasına Haluk Bayraktardan sert tepki: Ekrem İmamoğluna sesleniyorum

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykar tarafından İsrail'e jet yakıtı satıldığına dair iddialara çok sert tepki gösterdi. Konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizen Bayraktar, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini ifade etti. Bayraktan sosyal medya paylaşımlarının arkasında İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'nun iletişim ekibinin olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. "Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor." diyen Haluk Bayraktar, "Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır." dedi.

"GAZZELİLER BİZİM DURUŞUMUZU İYİ BİLİR"

Açıklamalarını sürdüren Haluk Bayraktar, "Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz. Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İMAMOĞLU'NA SESLENİYORUM"

İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddiayı ortaya atanı tespit ettiklerini belirten Bayraktar, "İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. 'Alevilerin de PKK'sı olmalı' diye yazılar yazıyor, DHKP-C güzellemesi yapıyormuş. Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim." ifadelerini kullandı.