Gündem İşte en güzel yılbaşı mesajları!

İşte en güzel yılbaşı mesajları!

31.12.2013 - 09:33 | Son Güncellenme:

Google yılbaşı için hareketli bir doodle hazırladı! Bugün yılbaşı internet devi de çok güzel bir doodle ile kullanıcılarına sürpriz yaptı. Biz de sizler için en iyi yılbaşı mesajlarını ve yılbaşı akşamında ekranlarda neler olacağını derledik.

İşte en güzel yılbaşı mesajları

Yılbaşı mesajları

Bugün 31 Aralık… İnternet devi de Google da bunu günü unutmayarak Yılbaşı için özel bir doodle hazırladı. Peki yılbaşı programınızı yaptınız mı? İşte televizyon kanallarının yılbaşı yayın akışı ve yılbaşı için en güzel mesajlar…

2014 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

Yılbaşı 1 Ocak Çarşamba gününe denk geliyor, haliyle tatil olacak. Ancak 31 Aralık Salı günü okullara tatil değil. Bütün öğrenciler 31 Aralık 2013 Salı günü normal bir şekilde okullarına gidecekler.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Ocak günü ülkemizde ve tüm dünyada resmi tatildir. Banka, sağlık ocağı, okul gibi devlet kuruluşları 1 Ocak Çarşamba günü tatil olacaktır. Bununla birlikte devlet hastanelerinin poliklinikleri, Kültür ve Turizm bakanlığına ait müzeler ve diğer devlet daireleri tatil yapacak kuruluşlar arasındadır.

Vakıf Üniversiteleri de yılbaşına tatil ile başlayacak olmakla birlikte devlet üniversitelerinin ise eğitim öğretime devam edeceği tahmin ediliyor.

Okullar 1 Ocak Çarşamba günü tatil olduğundan öğrenciler bu günde okula gitmeyerek bir günlük tatil yapacak. 2 Ocak Perşembe ders zilinin çalması ile birlikte öğrenciler yine okul sıralarında derslerini görmeye devam edecekler.


TELEVİZYONDA NELER VAR?

1 MİLYONU KİM ALACAK?

Show TV’nin “Bir Milyon Kimin?” yarışması belki de bu akşam en çok sesi getirecek yapım. Saat 01.00’den itibaren bu parayı kimin aldığını öğrenebilirsiniz. Belki bu açıdan izlenir. Bülent Ersoy’un tüm şov programları “sansasyon” açısından başarılı oldu. Yılbaşı gecesi de mutlaka Orhan Gencebay’la Sibel Can’a takılacaktır.

YILBAŞININ İKİ DÖNEM DİZİSİ

Mint Yapım iki yılbaşı konulu dizi hazırladı. Biri “Doksanlar’” (ATV), diğeri “Seksenler” (TRT 1)... Yıl boyu istikrarlı ilerleyen iki dizi, bu gece de seyircisini alacaktır.

STAR HAZIRA KONDU

“O Ses Türkiye” için özel bölüm çektiler. Kafaları rahat. Uğraşmaya gerek yok.

BERLİN FİLARMONİ KONSERİ

Berlin Filarmoni Orkestrası’nın yıl sonu konserini TRT Haber canlı yayınlıyor. Meraklılarına hatırlatayım. Belki ilk defa TRT Haber kanalını izlemiş olacaklar bu vesileyle. HD kalitesi çok iyi, güzel bir yayın olacak diye tahmin ediyorum. (18.30)

ACUN’DAN GİZLİ TRANSFER

“O Ses Türkiye” ekibi Acun Ilıcalı’nın büyük ortağı olduğu TV8 kanalında... Patron “rica etti”, onlar da kırmadılar...
Hadise, Athena ve Murat Boz TV8’ de olacak. Star’da program yapan ‘3 Adam’ da sanırım ‘özel izinle’ TV8’de skeç yapacak. Onlar için “TV8’in yeni kadrosu” diyebilir miyiz?

İYİ BİR FİLM: ‘ZİNCİRSİZ’

Yeni yılın ilk saatlerinde uyumadıysanız ve D-Smart abonesiyseniz; Quentin Tarantino’nun ‘Zincirsiz’ filmini kaçırmayın. Film, D-Smart’ın bugün yayına başlayan yeni sinema kanalı Moviesmart Moviesmart Premium’de ekrana gelecek. (00.15)

En Güzel Yılbaşı Mesajları

Yılbaşı sözleri, en güzel yeniyıl ve yılbaşı mesajları için

Yılbaşı Gecesi Televizyonlarda Neler Var?

Yılbaşı gecesi televizyonlarda birçok eğlenceli program var. Yılbaşı gecesi televizyon programları için tıklayın...

Milliyet'in Özel Yılbaşı Sayfaları

2014 yılı için hazırlanmış olan özel yılbaşı sayfaları

Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi

Yılbaşı Milli Piyango çekilişi sonuçalrı

Yılbaşı Tatili

Yarın Tatil Mi? Yılbaşı tatili kaç gün sürecek?

Yılbaşı Haberleri

Yılbaşı ile ilgili tüm haberler için