Gündem Judo için yurtdışına giden müdür, valiyi kızdırdı

Judo için yurtdışına giden müdür, valiyi kızdırdı

07.10.2011 - 17:14 | Son Güncellenme:

Ordu Valisi Orhan Düzgün İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları'na katılmayan Samsun Ulaştırma Bölge Müdürü Davut Aslanpay'ın Judo Federasyonu'na üye olduğu için yurt dışına gittiğini öğrenince sinirlendi. Vali Düzgün, Müdür Yardımcısı Mustafa Seçkin Buz'a "2 yıldır gelmiyor. O zaman bıraksın bölge müdürlüğünü judo işiyle uğraşsın" diyerek, durumu bakanlığa bildireceğini söyledi.

Judo için yurtdışına giden müdür, valiyi kızdırdı

(VİDEO)

Haberin Devamı

Valilik İl Genel Meclis Toplantı Salonunda Ordu Valisi Orhan Düzgün başkanlığında bugün yapılan 'Ekim ayı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na daire müdürleri, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları katıldı. Toplantıya Samsun Ulaştırma Bölge Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Mustafa Seçkin Buz geldi. Buz kürsüye çıkarak çalışmalarla ilgili brifing verdiği sırada, Vali Orhan Düzgün sinirlendi. Vali Düzgün'ün, "Bölge Müdürü Davut Bey görevden mi alındı?" sorusuna Müdür Yardımcısı Buz, "Hayır efendim. Davut Bey Judo Federasyonu'nda üye olduğu için sık sık yurtdışına gidiyor" dedi. Bunun üzerine tepki gösteren Vali Düzgün, "Şimdi ben bakanlığa da bir yazı yazacağım. 2 yıldır şu ana kadar bir defa ben buradayken bölge müdürü toplantılara katılmadı, bütün bölge müdürleri toplantılara gelirken. O zaman bıraksın bölge müdürlüğünü judo işiyle uğraşsın. Burada Türkiye'nin en önemli havaalanından birisi yapılıyor. Ulaştırma Müdürü judo karşılaşmalarında" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Müdür Yardımcısı Mustafa Seçkin Buz, sunumu yarıda keserek kürsüden ayrıldı. Toplantı diğer bölge müdürleri, kaymakam ve belediye başkanlarının sunumları ile sona erdi.